Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ NEW YORK TIMES ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
«Το χρήμα, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται», λέει ο σοφός λαός μας. Πράγματι! Κι όταν λέμε «έρωτας», δεν εννοούμε μόνο τον έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά και τον… πολιτικό έρωτα…
Τον πολιτικό έρωτα, λοιπόν, των Αμερικανοσιωνιστών για το παρδαλό αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ένα πρωτοσέλιδο και υμνητικό μέχρι αηδίας δημοσίευμα της ναυαρχίδας του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου New York Times (το τελευταίο αν το διαβάσουμε ανάποδα, προκύπτει… semit –Τυχαίο; Δε νομίζω! ), για τον… μαθουσάλα κομμουνιστή Μανώλη Γλέζο. Και βέβαια, κάθε γραμμή που γράφεται στους New York Times (ειδικά οι ύμνοι…) δε γράφεται διόλου τυχαία και σίγουρα έχει την έγκριση της ιδιοκτησίας… Ιδού, λοιπόν, ο ύμνος των Αμερικανοσιωνιστών προς τον Αμερικανοκομμουνιστή, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Από την Κατοχή, μια γροθιά υψωμένη στην Αντίσταση»:

“Ενώ η Αθήνα κατακλυζόταν από διαδηλώσεις, στις πρώτες γραμμές των διαδηλωτών, μπορούσε να δει κανείς έναν ασπρομάλλη να υψώνει τη γροθιά του ενάντια στα ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί πετούσαν τα δακρυγόνα στο πρόσωπό του. Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα μπορούσε να δει κανείς, την ίδια μορφή, στα έδρανα της Βουλής να διαφωνεί με τα μέτρα λιτότητας, λέγοντας πως θα ρίξουν την Ελλάδα στο γκρεμό. Ο 92χρονος Έλληνας μαχητής της ελευθερίας, για περισσότερα από 70 χρόνια έχει ενεργό ρόλο στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Έχει τρεις φορές καταδικαστεί σε θάνατο, έχει περάσει 12 χρόνια βασανιστηρίων στη φυλακή και 4 χρόνια στην εξορία… Μερικές φορές, ο κ. Γλέζος μπορεί να ακούγεται ακραίος, ακόμα και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε απειλούσε να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Μιλά για την Γερμανία που έχει κάνει αποικία της την Ευρώπη και απαιτεί από το Βερολίνο να πληρώσει στην Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που φτάνουν το ένα τρισ. ευρώ, πολύ περισσότερο από το χρέος της χώρας. Αυτός που βλέπετε μπροστά σας δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος, είναι όλοι οι σύντροφοί μου μαζί, που δεν είναι πια μαζί μας» λέει ο Μανώλης Γλέζος στον δημοσιογράφο και συμπληρώνει: «Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Πρέπει να συνεχίσω να ζω και να παλεύω για όλους αυτούς”.

(ΥΓ): Φυσικά, οι αμερικανοσιωνιστές παραλείπουν να πουν γιατί ο αμερικανοκομμουνιστής φυλακίστηκε, εξορίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο (αλλά χωρίς να εκτελεστεί…). Διότι:

1ον) Ήταν στέλεχος ένοπλης συμμορίας τρομοκρατών η οποία σήκωσε τα όπλα κατά του κράτους, για να καταλάβει βιαίως την εξουσία και να αποκόψει από τον εθνικό κορμό τμήμα της ελληνικής επικράτειας, δηλαδή την Μακεδονία και την Θράκη, όπως προέβλεπε η κατάπτυστη απόφαση της 5ης Ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τον Ιανουάριο του 1949. Μια απόφαση που δεν έχουν καταδικάσει, ούτε εκ των υστέρων, οι πολιτικοί απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών, οι οποίοι σήμερα είναι το ΚΚΕ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ…

2ον) Επειδή σε μεταγενέστερη επίσκεψή του στη Μόσχα, για να τιμηθεί με το βραβείο Λένιν, ο Γλέζος είχε αναφερθεί και πάλι στην ύπαρξη «μακεδονικής» εθνότητας, επιμένοντας για την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα.
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]