Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!

| No comment
Σημείο των καιρών! Είχαμε ένα κρατικό εργοστάσιο στην Ήπειρο που έκοβε κέρματα του ευρώ… Τώρα κι αυτό, περιμένει μαζίμ με εμάς την ανάπτυξη του Σαμαρά.
Αφού οι ξένοι μας έχουν ικανούς να πληρώνουμε μόνο τόκους για να πλουτίζουν αλλά δεν μας έχουν ικανούς να φτιάξουμε ούτε τα κέρματα του ευρώ, του νομίσματος που συμμετέχουμε “ισότιμα” υποτίθεται, τώρα το εργοστάσιο βγάζει σεντς! Και αυτό για να μην κάθονται οι 53 εργαζόμενοι! Το εργοστάσιο ψάχνει πωλητή, περνώντας από καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Αλλιώς θα χάσουν 53 ακόμη εργαζόμενοι την δουλειά τους και το εργοστάσιο θα κλείσει, θυσία στον βωμο της ανάπτυξης που ονειρεύεται ο Σαμαράς!


Το εργοστάσιο της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου που φτιάχνει τα ευρωκέρματα (βγάζει και κάλυκες) ανήκει στην εταιρεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, που θα διαχωριστούν στο πολιτικό και στο στρατιωτικό σκέλος. Το τελευταίο διάστημα είχε σχεδόν εγκαταλειφτεί στην τύχη του και είχε πέσει σε μαρασμό.

Υ.Γ. Ερώτημα: Όταν πωληθεί το εργοστάσιο, θα ξαναφτιάξει κέρματα του ευρώ; Προς εξαγωγή εννοούμε, γιατί Ελλάς και ευρώ ειναι για το μέλλον έννοιες ασύμβατες….

Οι Σαμαροβενιζέλοι δεν είναι ικανοί για τίποτα και όσο το γρηγορότερο φύγουν τόσο καλύτερα για τον τόπο!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]