Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μήνυμα προς όλους... ήρθε η ώρα της κάθαρσης!

| No comment



Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

-Τα όνειρα μας έγιναν οι εφιάλτες τους .


6η Μαΐου 2012 ίσως μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες της μεταπολιτευτικής Ελλάδος. Για πρώτη φορά ένα καθαρό εθνικιστικό κόμμα η Χρυσή Αυγή εισέρχεται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εκείνο το απόγευμα ξεκινώντας τα πρώτα exit poll η αλήθεια είναι χαραγμένη στα πρόσωπα των δημοσιογράφων και των εκπροσώπων των πολιτικών φορέων που βρίσκονται στα πάνελ. Η Χρυσή Αυγή πανηγυρικά με ποσοστό 7% αρχίζει και προξενεί πολλαπλά εγκεφαλικά στις μαριονέτες του δημοκρατικού τόξου.
Την ίδια στιγμή η συντακτική ομάδα του elnews βρίσκεται στις επάλξεις. Τα πληκτρολόγια έχουνε πάρει πραγματικά φωτιά. Δεκάδες αναρτήσεις και άρθρα συντάσσονται και εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα του κορυφαίου πατριωτικού blog εκείνης της εποχής, που διατηρήθηκε ανεξάρτητο μέχρι τη στιγμή που με φασιστικό τρόπο η δημοκρατία αποφάσισε να το "εξοντώσει".

Τι είναι αυτό όμως που έκανε το εν λόγω blog ξεχωριστό από τα άλλα; Το πραγματικό ρήγμα που δημιούργησε στην πολιτική ορθότητα του διαδικτύου όντας ανεξάρτητο, μη χρηματοδοτούμενο και με τεράστια επισκεψιμότητα δημιούργησε την ισχυρή βάση που έφερε το κίνημα της χρυσής αυγής στα ύψη.

Θιασώτες ,από την αρχή της δημιουργίας του, οι δημιουργοί και οι συντάκτες της ιδέας του Ελληνικού εθνικισμού έβαλαν απέναντί τους από την πρώτη στιγμή κάθε πράξη βίας και οτιδήποτε αφορούσε ιδέες όπως αυτή του φασισμού και του ναζισμού που η πατρίδα μας έχει πληρώσει με ποταμούς αίματος.

Έχοντας λοιπόν στηρίξει το κίνημα της χρυσής αυγής σε εποχές που άλλοι δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με αυτό ήρθε η ώρα το ELNEWS χρησιμοποιώντας τον γνωστό καταγγελτικό αλλά αληθινό λόγο του να μιλήσει για όλους και για όλα.

- Η πρώτη ένδειξη.

Ένα πρώτο σοκ το οποίο για κάποιος τότε πέρασε στα ψιλά ήταν η θερμή χειραψία του αρχηγού της χρυσής αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου με την Ντόρα Μπακογιάννη. Όλα τα καθεστωτικά blog έσπευσαν να μιλήσουν για σαβουάρ βιβρ από την πλευρά του Νίκου Μιχαλολιάκου το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθε το πρώτο άρθρο προειδοποίηση. Εξηγούσε ότι δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ για να κινούμαστε σύμφωνα με τα συμφέροντα των ντόπιων δοσίλογων, δεν κάνουμε εκπτώσεις στις ιδέες μας δεν χαιρετάμε ούτε προσκυνάμε για τυπικούς ή και για επικοινωνιακούς λόγους ανθρώπους που εξυπηρετούν ξένα προς το έθνος συμφέροντα και προωθούν την οικογενειοκρατία.

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που περιμέναμε να κάνει η Χρυσή Αυγή με την είσοδό της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Αφενός μεν να εκκαθαρίσει το κόμμα αλλά και τον πατριωτικό χώρο από τη σαπίλα τον συμφεροντολόγων , των καρεκλοκένταυρων και των χρηματοδοτούμενων από τη Νέα Δημοκρατία φορέων και ανθρώπων και να πατάξει μία και καλή το καρκίνωμα της οικογενειοκρατίας προωθώντας την αξιοκρατία. Αυτό φυσικά προφανώς και δεν έγινε ποτέ καθότι ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής τεχνηέντως έβαζε σε θέσεις εκλόγιμες την γυναίκα του και προωθούσε στα ψηφοδέλτια του δήμου Αθηναίων την κόρη του παραγκωνίζοντας και στις δύο περιπτώσεις ικανότερους και αξιότερος για αυτές τις θέσεις ανθρώπους.

- Το ΚΚΕ της δεξιας.

Σε πολιτικό επίπεδο ο φόβος όλων των συστημικών κομμάτων απέναντι στη Χρυσή Αυγή δεν βασιζόταν ούτε στις πατριωτικές κορώνες για τα εθνικά θέματα που άκουγαν από αυτήν και ούτε στον κριτικό λόγο που ασκούσε για την εισβολή των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Ο μεγάλος φόβος τους ηταν ο συγκρουσιακός λόγος και η σφοδρή κριτική που ασκούσε το κίνημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην παραμονή της χώρας στο ευρώ. Ήξεραν καλά ότι αν αυτό γινόταν κεντρικό σύνθημα της πολιτικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής μαζί με όσα έλεγε για εθνικοποίηση τραπεζών και ούτω καθεξής όχι μόνο θα συνέτριβε τα αριστερά αναχώματα που έχουν σαν σκοπό τους να κρατάνε δέσμιο τον ελληνικό λαό, προωθώντας έναν λόγο αντιφατικό από τη μία μιλά για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και εθνικοποίησης βασικών φορέων του δημόσιου τομέα και από την άλλη προωθούν την μαζική εισβολή λαθροεποικων που όχι μόνο αλλοιώνουν τη σύσταση της χώρας αλλά και της Ευρώπης.

Όπως και κάθε δεξιό συντηρητικό μόρφωμα που πάση θυσία ήθελε τη χώρα μας υπό γερμανική μνημονιακη κατοχή. Αντ ‘αυτού η ηγεσία του κινήματος αποφάσισε να παίξει το ρόλο ,που και άλλα κόμματα με πατριωτικό μανδύα που είχαν εμφανιστεί κατά καιρούς και είχαν παίξει ,αυτό του ‘’ΚΚΕ’’ της δεξιάς όπου με έναν ξύλινο, επαναλαμβανόμενο λόγο θα συγκέντρωνε ένα συγκεκριμένο ποσοστό και θα έπαιζε το ρόλο του μαντροσκύλου από την άλλη πλευρά του πολιτικού άξονα. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να συμβεί διότι το ΚΚΕ, με ότι κακό έως και προδοτικό έχει κάνει ,κουβαλάει στην πλάτη του ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας πράγμα που του δίνει την αναγκαία συνθήκη για να μπορεί να συσπειρώνει και να κρατά ενα συγκεκριμένο ποσοστό πράγμα που η Χρυσή Αυγή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει διότι δεν έχει κανένα ιστορικό βάθος .

- Η πραγματικότητα ουρλιάζει. ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…

‘’Όσο πιο εύκολα προσφέρει θέσεις και αξιώματα
ένα κίνημα, τόσο κατώτερο υλικό θα προσελκύει,
και στο τέλος αυτά τα πολιτικά παράσιτα θα
κυριαρχήσουν σε ένα επιτυχημένο κόμμα σε
τέτοιο βαθμό ώστε οι έντιμοι μαχητές των πρώτων
ημερών δεν θα αναγνωρίζουν πλέον το παλαιό
κίνημα και οι νέοι επισκέπτες θα τους παραγκωνίσουν
σαν ανεπιθύμητους εισβολείς.
Οταν συμβεί αυτό,η αποστολή ενός τέτοιου κινήματος θα έχει τελειώσει.’’

Το εν λόγω ρητό ενός ιστορικού ανδρός περικλείει μέσα σε ελάχιστες γραμμές την διαδρομή του κινήματος της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Οποίος έχει μελετήσει πολιτική ιστορία θα γνωρίζει πως όλα τα κινήματα που ήταν αποφασισμένα να αλλάξουν το  κοινωνικοπολιτικό status quo και να δομήσουν μία νέα κοινωνία ,καλύτερη όχι μόνο για αυτούς αλλά εν γένει για όλο τον κόσμο, βασίζονταν στην παρουσία του κόσμου και στην δημιουργία στελεχών οι οποίοι είναι οι φορείς της ιδέας. Αυτά τα στελέχη παράγονται μέσα στις τοπικές οργανώσεις κάθε κόμματος ή κινήματος γαλουχούνται με την ιδεολογία και το πρόγραμμά του και όταν η μάζα του κόσμου προσέλθει στις τοπικές οργανώσεις για ενημέρωση αναλαμβάνουν θα μεταδώσουν το νέο πολιτικό τους στίγμα.

Δρουν δηλαδή όπως ακριβώς οι λοχίες στο στρατό είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει την μεγάλη μάζα του κόσμου με τον επικεφαλή και σαν αποστολή έχουν να ξεχωρίσουν τους ικανότερους και να τους κάνουν καλύτερους. Σε αντίθεση με όλα αυτά Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν χρηματοδοτούσε τις τοπικές της αλλά για κάποιον "περίεργο" λόγο τις άφηνε να παρακμάζουν μέχρι του σημείου της διάλυσης. Φυσικά και ο λόγος ήταν προφανής απλά κάποιοι κώφευαν επίτηδες. Φοβόντουσαν ότι μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασία στελεχών θα έβγαιναν άτομα πολύ ικανά, με ανώτερη σκέψη που θα ήθελαν ακόμα και να εκσυγχρονίσουν την ιδέα στην οποία πιστεύουμε. Αυτά τα άτομα εν καιρώ θα αμφισβήτουσαν τις εντολές και τις αποφάσεις του αρχηγού καταλαβαίνοντας την δολιότητα και τον καιροσκοπισμό που αυτές είχαν τελικά.

Στη θέση των έντιμων στελεχών, που ήδη υπήρχαν, μπήκαν μισθοφόροι της ιδέας και άνθρωποι που προέρχονταν από κόμματα του δημοκρατικού τόξου δημιουργώντας ένα είδος αυλικών οσφυοκάμπτων του αρχηγού. Οι άνθρωποι αυτοί έφτασαν στο σημείο να πάρουν ακόμα και κρίσιμες θέσεις στο μηχανισμό του κινήματος παραγκωνίζοντας τους παλαιότερους αγωνιστές.

- Ύβρις…Άτις…Νέμεσις…Τίσις

Φυσικά άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι βουλευτές του κινήματος όχι τόσο πολύ αυτοί που έμειναν μέχρι πρόσφατα αλλά αυτοί που έφυγαν σαν τα ποντίκια, και που πήδηξαν από το καράβι όταν ένιωσαν στριμωγμένοι. Μιλάμε για αυτούς που έκλαιγαν στα έδρανα της Βουλής λέγοντας ότι δεν ήξεραν η κάποιους άλλους ως συμμάχουσαν με τους Καρατζαφέρηδες και το λοιπό σκυλολόι θέλοντας να φανούν αθώες περιστερές ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο ένοχοι γιατί έκλειναν τα μάτια μπροστά στην αλήθεια για τους βόλευαν οι οικονομικές συνθήκες. Το ίδιο και οι βουλευτές που μέχρι τώρα πρόσφατα αποχώρησαν και παγώνοντας ψηφοφόρους και φίλους του κινήματος για την απότομη και γρήγορη επιλογή τους.

Όμως ας μη γελιόμαστε το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι και το κεφάλι του κινήματος έδειξε τελικά τι πραγματικά είχε κατά νου. Από το 2010 έχοντας μόλις εισέλθει σε μνημονιακή κατοχή το σύστημα "προώθησε" στις πλάτες κάποιων παιδιών που μάτωσαν σε πλατείες και δρόμους την Χρυσή Αυγή σαν τη χύτρα που θα εκτονώνε αυτή την κρίση καθώς πλησιάζαμε ταχέως στο σημείο βρασμού. Την γιγάντωσε με τρόπο ταχύ και όταν αυτή έπαψε να εξυπηρετεί το σκοπό της την πέταξε εκτός χωρίς φυσικά οι υπάλληλοι συστήματος να πάθουν κάποιο κακό. Έτσι όταν έρχεται η ύβρις μετά ακολουθεί η νέμεσις. Όταν μιλάμε για ύβρη φυσικά αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι τρεις ευρωβουλευτές του κινήματος και κυρίως ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, δολοφονηθέντος από συστημικούς τρομοκράτες, Λάμπρος Φουντούλης. Η φαιδρή ανακοίνωση του αρχηγού του κινήματος αποτελεί προσβολή στη μνήμη του Γιώργου πράγμα που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σεβαστεί.

Αντ ‘αυτού προώθησε υποψηφίους που η λέξη αστείοι είναι πάρα πολύ λίγη για να τους περιγράψει. Φυσικά η προώθηση αυτών έγινε διότι δεν αποτελούσαν απειλή για το καθεστώς οικογενειοκρατίας που υπήρχε στο κίνημα.

Έτσι λοιπόν ήρθαμε στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2019. Ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο για πολλούς από εμάς καθότι είχε έρθει η στιγμή να πληρωθεί το χρέος και να επιστρέψουν όλοι οι ψήφοι στο μαντρί της δεξιάς πολυκατοικίας

Είδαμε προεκλογικά τις αστειότητες των πατρώνων χώρου να μιλούν για Ένωση φορέων για τη δημιουργία ενός συνόλου πατριωτικών κομμάτων για να εισέλθουν στη Βουλή ενώ στην πραγματικότητα καθένας από αυτούς τους ηγετισκους εποφθαλμιούσε την ηγεσία και τορπίλιζε την προσπάθεια αυτή ώστε να οδηγηθεί σε αποτυχία και μετά όλοι μαζί μην μπορώντας να κατέβουν στις εκλογές να στηρίξουν έμμεσα ή άμεσα το μόρφωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την άλλη ο Νίκος Μιχαλολιάκος παίζοντας το δικό του ρόλο αντί να εκτελέσει το πατριωτικό του καθήκον και να αποχωρήσει από την ηγεσία μαζί με κάποια συγκεκριμένα στελέχη περασμένης ηλικίας και να διαλύσει το καταστατικό του κινήματος ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα παρήγαγαν ένα νέο ,φρέσκο κίνημα που θα μπορούσε να πάρει μία σοβαρή θέση στην ελληνική βουλή αποφάσισε να ανοίξει τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όποιον ήθελε να κατέβει υποψήφιος. Ήταν δηλαδή σαν να μεταβίβαζε την ευθύνη σε άλλους ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα ήταν ο ίδιος που με τον υδροκεφαλισμό του και τον ,μέχρι παρεξηγήσεως, ρόλο που έπαιξε μας έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Η Χρυσή Αυγή έκανε πολλά και ανεπίτρεπτα λάθη. Παρασύρθηκε σε έναν βούρκο χωρίς ελπίδα σωτηρίας αλλά δεν ξεχνάμε οτι ήταν εκείνη που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της αλλαγής. Ο λαός μας είτε προέρχεται από την αριστερά είτε από τη δεξιά έχει μέσα του έμφυτη την αγάπη προς την πατρίδα και το έθνος το αποτέλεσμα εκλογών έδειξε κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο την αλλαγή του πολιτικού άξονα. Πλέον η Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ το κιναλ το μερα25 και κάποια άλλα γκρουπούσκουλα σχηματίζουν τη μία πλευρά του νέου πολιτικού άξονα. Ένα άξονα φιλοδυτικό, φίλοευρωπαϊκό και  υποταγμένο στα συμφέροντα των καπιταλιστών. Από την άλλη μεριά το ΚΚΕ, η Λαϊκή Ενότητα , η Χρυσή Αυγή σχηματίζουν ένα νεφελώδες σύστημα με πολλές σωστές θέσεις αλλά και μεγάλα αντιφατικά επιχειρήματα παραδείγματος χάριν μας μιλούν για άμεση έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά με ανοιχτά σύνορα. Η συντριβή της της Χρυσής Αυγής απελευθερώνει δυνάμεις που μπορούν πραγματικά να οδηγήσουν το έθνος μακριά από το βάραθρο στο οποίο κατρακυλάει. Πρέπει παλιά μίση και έριδες να παραγκωνιστουν μπροστά στη Σωτηρία της πατρίδος θα πρέπει ο εθνικιστικός χώρος να συσπειρωθεί και αν χρειαστεί να εντάξει στις γραμμές του ακόμα και ανθρώπους μέχρι πρότινος ήταν απέναντί μας. Αν καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι θα δούμε ότι αυτά που μας ενώνουν, μπρος τον κοινό εχθρό ,είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Έχουμε λοιπόν την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα η μιας πλήρους ανανεωμένης Χρυσης Αυγής που θα αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες πολιτικές οικονομικές και γεωστρατηγικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και θα προβάλει μία τέτοια ρητορική ώστε να μπορέσει να ενώσει τον ελληνισμό σαν μία σιδερένια γροθιά. Ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές αλλά και για πραγματικές θυσίες, έχουμε χρέος απέναντι σε μας, τις οικογένειές μας και τους προγόνους μας οι οποίοι μας κοιτούν από τα Ηλύσια Πεδία. Ας μην αφήσουμε τη χώρα να χαθεί μέσα στο βούρκο πολυπολιτισμου ,του φιλελευθερισμού και της Νέας τάξης πραγμάτων.

Σε μας έπεσε το χρέος να το κάνουμε αυτό και δεν έχουμε δικαίωμα αποτυχίας. Όχι δεν θα πούμε  μολών λαβέ γιατί αυτό οσο γενναίο και αν ακούγεται παράγει ήττα θα βροντοφωναξουμε ‘’ Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ελευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τε πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων· νῦν ὑπέρ πάντων ὁ αγών’’και τότε οι εχθροί του Ελληνισμού θα καταλάβουν τι εννοούσε ο αυτοκράτορας μας δεν απαντούσε στον Μωάμεθ ‘’ Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ• κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν.’’ Η ήττα λοιπόν και η παράδοση δεν είναι δικαίωμα μας στον αγώνα αυτό νικητές θα είμαστε εμείς ανεξάρτητα από το τίμημα !!

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ - ELNEWS

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]