Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Αφού τις προηγούμενες μέρες ο προεδροπάνος Καμμένος δικαίωσε παλαιότερα αναγραφόμενα του Βήματος («Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…»), βάλθηκε να δικαιώσει και τα νεώτερα. Έγραφε, λοιπόν, το «Βήμα» προ ολίγων ημερών:
«Ο ατλαντιστής Πάνος
Επειδή ορισμένοι αντιμετωπίζουν τον Πάνο Καμμένο ως «φιλορώσο», είμαι σε θέση να σας ενημερώσω, επικαλούμενος διεθνείς πηγές, ότι κάθε άλλο παρά τέτοιος θα πρέπει να θεωρείται. Αντιθέτως, ο υπουργός Άμυνας είναι φύσει και θέσει… ατλαντιστής. Μάλιστα, κατά μία εκδοχή, στο πρόσφατο παρελθόν είχε προτείνει στους Αμερικανούς να αναλάβει το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ (δηλαδή ο 6ος Στόλος) την προστασία των γεωτρήσεων στο Αιγαίο και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο».
Έτσι, ο «ατλαντιστής» Πάνος, έσπευσε προς συνάντηση του ΓΓ Γραμματέα Γενς Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλες και τον διαβεβαίωσε πως εκτός από τον ίδιον, ατλαντιστής (και αμερικανοκομμουνιστής) είναι και ο mister Tsipras, και ως απόδειξη του δήλωσε πως και επί της τσιπροκαμμεναρίας, η Ελλάδα θα συμμετέχει στις ασκήσεις και τις κοινές στρατιωτικές δράσεις του ΝΑΤΟ: «Διαβεβαιώσαμε ότι η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει τη συνεργασία και τις καλές σχέσεις με τη Συμμαχία σε κοινές ασκήσεις, σε κοινές στρατιωτικές δράσεις και βεβαίως σεβόμενη τις διεθνείς συμφωνίες».
Ξεκαθάρισε επίσης, ότι «οι σχέσεις με τις άλλες χώρες, εκτός της Συμμαχίας, δεν πρόκειται να πλήξουν τις καλές σχέσεις μας με τη Συμμαχία και ότι θα παραμείνουμε στα πλαίσια των συμφωνιών», εννοώντας προφανέστατα ότι οι σχέσεις μας με την Ρωσσία, θα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των Αμερικανοσιωνιστών. Όποτε οι αμερικανοσιωνιστές λένε στους Τσιπροκαμμένους… «πορτοκάλι», οι σχέσεις με την Ρωσσία θα είναι ομαλές, όποτε τους λένε… «λεμόνι», θα ψυχραίνουν…

 

Τέλος, όπως μας πληροφορεί το πιο… βαρβάτο παπαγαλάκι του πανοκαμμένου: «Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με τις πηγές μετέφερε και τη διάθεση του πρωθυπουργού να γίνει και μια συνάντηση με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ».
Για να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά το «Πανοκαμμένος, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο»!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]