Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

| No comment
Επιφυλακτικός στην αρχή, διστακτικός και στη συνέχεια σχεδόν απορριπτικός για τους χειρισμούς και κάποιες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη και του Βασίλη Αδαμόπουλου στο Βήμα, τόνισε πως το κλίμα μπορεί να είναι καλύτερο (αναφερόμενος στις επαφές στο εξωτερικό) αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καλύτερη. Τόνισε πως υπάρχουν δυσκολίες, μάλιστα σε κάποια αποστροφή ανέφερε πως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Οταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στην χθεσινή δήλωση Βαρουφάκη πως το 60-70% όσων αναφέρει το μνημόνιο θα τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Λαπαβίτσας πήρε σαφείς αποστάσεις και με ένταση τόνισε πως αυτό είναι εκτός γραμμής κόμματος που πάντα κατέρριπτε συνολικά το μνημόνιο. Οταν ρωτήθηκε αν εννοεί πως ο υπουργός Οικονομικών είναι εκτός γραμμής κόμματος επέμεινε στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο.

«Και τι εννοούσε τότε ο κύριος Βαρουφάκης» ρώτησε ο Σωτήρης Ξενάκης για να εισπράξει την απάντηση «Ρωτήστε τον Βαρουφάκη, θα τον ρωτήσω κι εγώ όταν τον δω».


 

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε πει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι καλός υπουργός τονίζοντας όμως ότι την ευθύνη των Οικονομικών την έχει ο Γιάννης Δραγασάκης που είναι επικεφαλής της ομάδας, μέλος της οποίας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]