Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 24 ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ!

| No comment
Διαψεύδοντας τα γραφικά απολιθώματα του εθνοτικού μίσους, όλα σχεδόν τα μακεδονικά πανηγύρια, ξεκινούν φέτος με το "Μακεδονία ξακουστή, Ελλήνων το καμάρι". Οι νέοι της Μακεδονίας, έχουν απομονώσει πλήρως τους εμμονικούς κήρυκες του εμφυλιοπολεμικού μίσους, που ζουν με τις αναμνήσεις και ονειρεύονται νέες σφαγές. Ούτε 20 χαζοχαρούμενοι νενέκοι δεν έμειναν πλέον να αμφισβητούν ότι Μακεδονία=Ελλάδα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!


Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Παμμακεδονικό Αντάμωμα Συλλόγων στη Σιταριά Φλώρινας, την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Ιουλίου, που διοργανώθηκε από τους Νέους Ορίζοντες. 400 χορευτές γέμισαν με την ζωντάνια τους και την ομορφιά τους , τους δρόμους και την πλατεία του χωριού, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους πάμπολλους επισκέπτες από όλη την περιοχή.

ΠΗΓΗ: Taxalia



ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ή ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Α Σ Υ Μ Ε Τ Ρ Ε Σ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

"ΣΤΟΧΟΣ"

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]