Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

| No comment

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος

Μέχρι προ 2-4 ετών, οι τελετές Τιμής και Μνήμης των αγρίως σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών έφθιναν και τα διατηρούσε μόνο η αγωνιστική παρουσία των χρυσαυγιτών. Ωστόσο, από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή απέκτησε μεγάλη πολιτική επιρροή και κυρίως από τότε που εισήλθε στην βουλή, οι τελετές απέκτησαν μαζικότητα και λαμπρότητα!
Και μαζί με τον κόσμο που ξεθάρρεψε, εντονότατη ήτο και η παρουσία της νεολαίας μας. Το γεγονός αυτό καταθορύβησε τους –ελέω διεθνών τοκογλύφων- εξουσιαστάς αυτού του τόπου, που είχαν στήσει τον μύθο τους στην διαστρέβλωση της ιστορίας μας, από την οποία προέκυπτε η… άσπιλος, αμόλυντος και αγία αριστερά! Διότι, εκτός από την φυσική παρουσία της νεολαίας μας στις τελετές, πολλοί άλλοι νέοι, που το σύστημα επί 40 χρόνια τους τάιζε με «ηρωικά» πολυτεχνεία και ψεύτικους νεκρούς, ενδιαφέρονταν να μάθουν τι έγινε στον Μελιγαλά και στους υπολοίπους μαρτυρικούς τόπους του συγχρόνου ελληνισμού, διαπιστώνοντας ότι η αριστερά όχι μόνον δεν είναι… αγία, αλλά δολοφονική και προδοτική συμμορία!

φωτογραφία 2
Μελιγαλάς 2014
Προ του κινδύνου, λοιπόν, να καταρρεύσει ο μύθος τους, απεφάσισαν να κάνουν το παν για να επαναφέρουν τις τελετές Τιμής και Μνήμης στην προτέρα φθίνουσα κατάσταση. Κι αφού δεν μπόρεσαν να το επιτύχουν με την κατατρομοκράτηση των εθνικιστών λόγω των διώξεων και των φυλακίσεων, απεφάσισαν να το επιτύχουν δια της αστυνομικής καταστολής και των απαγορεύσεων!

Κατ’ αρχάς, έφτιαξαν το κατάλληλο κλίμα. Με τις κομμουνιστικές προκλήσεις στις συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων (στο Δυτικής Ελλάδος, εν ενεργεία βουλευτής Πατρών του ΚΚΕ κραύγαζε ότι «στον επόμενο γύρο θα σας σφάξουμε όλους»…) και την βεβήλωση από αλήτες-προδότες-κομμουνιστές του μνημείου της Πηγάδας, με εμετικά συνθήματα. Εν συνεχεία, ήλθαν και τα χθεσινά αίσχη, ως αποκορύφωμα της αναισχυντίας ενός βρωμερού και ελεεινού συστήματος!
Ασφαλώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση (λόγω Μεσσηνίας) δεν υπάρχει απλώς «ανοχή Σαμαρά», αλλά «εντολή Σαμαρά», με εκτελεστικά όργανα τους αθλίους κομμουνιστάς συνεταίρους του και επιόρκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ (που πολύ θα ήθελαν να είναι του ΕΛΑΣ)…
Ωστόσο, ότι κι αν κάνει το αδίστακτο ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων που ακούει στο όνομα Σαμαράς και τα τσιράκια του, το ποτάμι του εθνικισμού δεν γυρίζει πίσω! Οι πολιτικές ημέρες τους είναι μετρημένες κι έρχεται η ώρα να ανατείλει στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού! Και τότε θα τα πούμε ένα χεράκι με τους προδότες…
(ΥΓ) 1: Ασφαλώς και κρατάμε «τεφτέρια»… Κι ας μην επαναπαύονται κάποια κομματόσκυλα. Η ώρα του λογαριασμού καταφθάνει!
(ΥΓ) 2: Ο αρχιπροδότης Σαμαράς, που ασέλγησε στους τάφους των ηρωικών νεκρών μας, να έχει την αιωνία κατάρα τους και να μην βρει ησυχία πουθενά!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]