Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Μ.ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Αυτό που όλοι περιμέναμε εκείνη την περίοδο, έγινε, δυστυχώς την 1η Νοεμβρίου 2013.
Αυτό που έλεγε διαρκώς η Χρυσή Αυγή αλλά και αυτό που ήξερε η αντιτρομοκρατική από τον Αύγουστο. Η επίθεση στη Χρυσή Αυγή. Η επίθεση που θα έχυνε το αίμα αθώων συναγωνιστών μας. Αθώων και υπερήφανων Χρυσαυγιτών! Και αφού το ήξεραν, αντί να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, αντιθέτως:
Αφαίρεσαν όλους τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
Αφαίρεσαν τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
Ονομάτισαν εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και καθημερινά μέσω τηλεοράσεων έχυναν το δηλητήριο τους απευθύνοντας πρόσκληση για αίμα. Και το αίμα, δυστυχώς, χύθηκε στους δρόμους του Ν.Ηρακλείου από αριστερά μιάσματα, γνήσιους εκφραστές του σάπιου κράτους και παρακράτους.
Έβαλαν στη φυλακή τον Αρχηγό της,τους βουλευτές και στελέχη.

Έκαναν δεκάδες εφόδους στα γραφεία μας και σε πάρα πολλά σπίτια συναγωνιστών μας και στοχοποιώντας και εκθέτοντας αθώους, ενώ ονόμαζαν  «οπλοστάσια» τις ελληνικές σημαίες ή τις σημαίες της Χρυσής Αυγής ή τα έντυπα της ή τα κουζινομάχαιρα που έκοβε η μάνα τα φασολάκια βλέποντας τηλεόραση αν τα έβρισκαν σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου από την κουζίνα!
Σήμερα, έναν χρόνο μετά τις παράνομες διώξεις και λίγο πριν η θυσία κλείσει έναν χρόνο οδύνης, συνεχίζουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Το αίμα των νεκρών, άγρια δολοφονηθέντων αδελφών μας δε θα πάει χαμένο. Η θυσία τους θα δικαιωθεί. Οι νεκροί μας, οι φυλακισμένοι, οι πιστοί μας στρατιώτες, τα αδέλφια της ιδεολογίας μας θα δικαιωθούν. Η σκλαβωμένη Ελλάδα μας θα δικαιωθεί.

Συναγωνιστές! Ας μας κακοποιήσουν το σώμα, ας διασύρουν την φήμη, ας μας κλέψουν την ύλη, ας μας αφαιρέσουν την ζωή. Τίποτα δεν πρέπει να λυγίσει το κίνημα μας και εμάς σε κάθε επίπεδο.
Ας γίνουμε ο τρόμος του συστήματος και η ελπίδα και η σωτηρία κάθε κατατρεγμένου. Ας σφυρηλατήσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε ανθεκτικοί, υπομονετικοί στα χτυπήματα τους. Μία νέα γενιά μεγαλώνει. Η γενιά που θα κληθεί να σηκώσει τους βάρους ενός τιτάνιου αγώνα κόντρα σε παγκόσμιους κυρίαρχους με έπαθλο όχι μόνο την ελευθερία της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Περήφανα το βλέμμα ψηλά και οι σημαίες να ανεμίζουν περήφανες. Συναγωνιστές Εμπρός.
Ανιδιοτελής και τίμιος αγώνας για Πάντα!Εμείς είμαστε ο Τρόμος των τρομοκρατών!

ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]