Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ…ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!"

| No comment



Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους που βλέπουν το μέλλον ζοφερό, σχεδόν ανύπαρκτο τόσο γιαυτούς όσο και για τα παιδιά τους!



Η καταγεγραμμένη αδυναμία πολλών γονιών να συντηρήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, δυστυχώς μεταφέρεται και στο σχολείο. Σε ένα σχολείο, άντρο (αριστερής) πολιτικής προπαγάνδας, άντρο αμάθειας, με την σχολική περίοδο να ακυρώνεται στην πράξη από απεργίες εκπαιδευτικών, καταλήψεις, ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, αρκετές φορές ακόμη και από έλλειψη στην θέρμανση…!
Αυτό το εχθρικό σχολικό περιβάλλον θα αλλάξει όταν αλλάξει, συνολικά, το μέλλον της πατρίδος μας…
Όταν η Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μπορέσει με την ψήφο του Ελληνικού λαού να διώξει όλους όσους λυμαίνονται τώρα την πατρίδα μας, φτωχοποιώντας και απαξιώνοντας τους Έλληνες… 
Υ.Γ. Η φωτογραφία που επιλέξαμε είναι από το μακρυνό και πολύ φτωχικό μας παρελθόν! Τότε που στα σχολεία διδάσκονταν γράμματα, τότε που τα σχολεία ήταν τα σημεία φώτισης των παιδιών. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιαυτή την επιλογή μας, αλλά πολλοί άλλοι θα νοιώσουν το δέος μιας χώρας που κυριαρχούσε σε μάθηση… Παρά την φτώχεια…. 

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]