Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

| No comment


ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...

"Βρώμικη επίθεση" από την φίλα προσκείμενη στη Χρυσή Αυγή, εφημερίδα "Στόχος" καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το "Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος". Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο "Στόχος" επιτίθεται στο "Δίκτυο" εξαιτίας της αποκάλυψης για καψόνια, βρισιές και απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούν στο Μεσολόγγι.




"Αυτή τη φορά ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποκαλύψαμε τα καψόνια, τις βρισιές και τις απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι φασίστες επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπεραμυνόμενοι της αυθαιρεσίας-παρανομίας του στελέχους, αλλά και της διοίκησης του ΚΕΝ που επιτρέπει την εκδήλωση τέτοιου είδους ακραίων περιστατικών, το συγκεκριμένο στέλεχος ελέγχεται υπηρεσιακά και εκκρεμεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Τα μέλη του "Δικτύου" κάνουν επίσης λόγο για δήθεν αποκαλύψεις του "φασιστικού" όπως το αποκαλούν, εντύπου το οποίο αναφέρει ότι "αυτοί οι τύποι έχουν και εκπομπή στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ", πράγμα το οποίο μόνο κρυφό δεν είναι. Αναφέρουν συγκεκριμένα: "Το φασιστικό έντυπο διατηρώντας τις συνήθειες των χαφιέδων που παραδοσιακά εντρυφούσαν στην ακροδεξιά, αποκαλύπτει ότι «αυτοί οι τύποι έχουν και εκπομπή στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνεργάζονται στενά με τους αντιρρησίες συνείδησης!». Βεβαίως, οι παραπάνω πολιτικές συνεργασίες όχι μόνο κρυφές δεν είναι, αλλά ελπίζουμε ότι συμβάλλουν στην ανάταση του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος".

Η ανακοίνωση του "Δικτύου" καταλήγει ως εξής: "Ευχαριστούμε την αρθρογραφία του ΣΤΟΧΟΥ για τη διαφήμιση που μας κάνει. Πιστεύουμε, ότι ακόμη και σε αυτό, το συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό, θα βρεθούν κάποιοι που θα αισθανθούν την ανάγκη να μην ταυτίζονται με συλλογισμούς Ραταπλάν.

Το ίδιο το κείμενο, με την παρουσίαση της ανακοίνωσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα της σύγκρισης και κατανόησης ποιος υπερασπίζεται το Άδικο, την Απανθρωπιά, την Καταπίεση, τη Προσβολή, την Ύβρη. Ποιος τελικά υπερασπίζεται την ίδια την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζιτών.

Τελικά τι κατάφερε μια σελίδα κείμενο στο φασιστικό ΣΤΟΧΟ; Να αποδείξει σε όλους ότι οι ΝΑΖΙ είναι Τσιράκια του αστικού συστήματος εξουσίας και των πλουσίων. ΕΥΓΕ…"


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΧΟΥ

ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ...

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΣΑΝ. Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΤΥΩΝ", ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...


"ΣΤΟΧΟΣ"
 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]