Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας: Στο ίδιο έργο θεατές “κουμπαράκια” και αριστεριστές ενώθηκαν κατά της Ελληνικής Αυγής!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment


Στις  8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση της Μητροπολιτικής Επιτροπής στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές και απολαύσαμε την πλέρια δημοκρατία του περιώνυμου τόξου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, τόσο στον 3852/2010 (νόμος Καλλικράτη), όσο και στην υπουργική Εγκύκλιο 46, η εκπροσώπηση στη Μητροπολιτική Επιτροπή είναι αναλογική και η κατά το νόμο κατανομή έδινε στην Ελληνική Αυγή μία έδρα. Από ότι φαίνεται ο πανικός του συστήματος είναι πλέον εκτός ελέγχου. Η σύμπραξη Ιωαννίδη (ΝΔ), Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ), Μπόλαρη (σχεδόν ΠΑΣΟΚ, όπως δηλώνει ο ίδιος) και Ζιώγα (ΚΚΕ) ίσως να ξαφνιάζει όσους δεν γνωρίζουν, αλλά είναι μια απτή πραγματικότητα. Όλοι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, αδυνατώντας να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, κρύβονται πίσω από γελοίους αφορισμούς - καραμέλες και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τη νομιμότητα και τη βούληση των πολιτών.
Η άψογη στάση των περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής, Νίκου Χρυσομάλλη και Φώτη Γραικού, τους αποκάλυψε για μια ακόμη φορά, αναγκάζοντάς τους να παραδεχτούν δημόσια τις παρανομίες τους, τις οποίες, αν και επισήμανε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν έκανε τίποτε για να τις σταματήσει. Είναι πράγματι ανεξήγητη η αποδοχή, από μέρους του προεδρείου, της κατανομής, που δίνει έδρα σε συνδυασμούς με έναν ή δύο συμβούλους και αποκλείει κάποιον με τρεις, αλλά μάλλον θα φταίει η κουμπαριά... Φυσικά κατατέθηκαν οι ανάλογες ενστάσεις και η υπόθεση θα διευθετηθεί δικαστικά.
Το μείζον όμως παραμένει και είναι η νόθευση της λαϊκής βούλησης με τις αθλιότερες μεθοδεύσεις ετσιθελικού τύπου. Από τη μεριά μας διαβεβαιώνουμε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα είμαστε παρόντες, ώστε να μην επιτρέψουμε στην πολιτική αθλιότητα να κυριαρχήσει.
Δήλωση Χρυσομάλλη Νίκου, Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή
Στα πρώτα περιφερειακά συμβούλια για την ανάδειξη του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και της μητροπολιτικής επιτροπής Θεσσαλονίκης βιώσαμε την απόλυτη υποκρισία των ψευτοδημοκρατών.
Όχι μόνο δεν σεβάστηκαν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, που ανέδειξε 4η πολιτική δύναμη τη Χρυσή Αυγή, με περίπου 90.000 ψήφους στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά καταστρατήγησαν και πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων όλους τους νόμους, ώστε η παράταξη μας, η Ελληνική Αυγή, να μην μπορεί να συμμετέχει στα όργανα και της επιτροπές.

Προτάσσοντας τις αστήρικτες γελοιότητες «περί εγκληματικής οργάνωσης», προσπαθούν να συγκαλύψουν το φόβο τους για δημοσιοποίηση στον ελληνικό λαό του άθλιου τρόπου με τον οποίο πολιτεύονται.
Τους ενημερώνω λοιπόν ότι τους περιμένουν δύσκολες μέρες. Η Ελληνική Αυγή, όπως και ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, δεν θα κάνει βήμα πίσω. Θα τους ξεμπροστιάζει στον λαό της Μακεδονίας ώστε και ο τελευταίος Έλληνας να ξυπνήσει από τον λήθαργο που τον έχουν ρίξει.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]