Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Όπου δεν φτάνουν οι διώξεις της Χούντας Σαμαρά, φτάνουν οι βόμβες του παρακράτους της αριστεράς - Ανατίναξαν αυτοκίνητο Συναγωνίστριας!!!

| No comment
Όταν η πολιτική τρομοκρατία της Χούντας Σαμαρά αδυνατεί να πλήξει την ελευθερία και το ηθικό των Εθνικιστών Αγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πιάνουν δουλειά τα παρακρατικά σκουπίδια της αριστεράς.
Τούτο επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά, με την θρασύδειλη βομβιστική επίθεση εις βάρος συναγωνίστριας και υποψήφιας περιφερειακού συμβούλου με την Ελληνική Αυγή για την Αττική.
Στόχος του κόκκινου παρακράτους το οποίο δρα κατόπιν εντολών της Χούντας, το αυτοκίνητο της συναγωνίστριας, το οποίο και ανατίναξαν! Η βομβιστική τρομοκρατική ενέργεια υποχρέωσε την αντιτρομοκρατική να εμπλακεί άμεσα στις έρευνες.
Υπενθυμίζεται πως η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά τις υστερικές κραυγές βουλευτών, στελεχών κομμάτων, μελών μαρξιστικών οργανώσεων και δημοσιογράφων, οι οποίες προέτρεπαν «να τσακιστούν οι Χρυσαυγίτες στο δρόμο». Επιπλέον, έρχεται λίγες μέρες μετά την προκλητική δήλωση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Β. Κικίλια, ο οποίος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν δολοφονηθούν Χρυσαυγίτες, καλώντας τους να αλλάξουν κόμμα για να κοιμούνται ήσυχοι!

Καθίσταται σαφές πως η τρομοκρατική αυτή ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του «δημοκρατικού» διαλόγου, προκειμένου να φιμωθεί η φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, λίγες ώρες προ της συγκεντρώσεως Εθνικής Αντίστασης η οποία θα διοργανωθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00, στο Σταθμό Λαρίσης, στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών.
Η τρομοκρατία της Χούντας Σαμαρά και του αριστερού παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]