Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Α. Γρέγος: Όχι στην εκποίηση της Εθνικής περιουσίας και των βασικών υποδομών!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος μίλησε στην βουλή για το νομοσχέδιο σχετικά με τις ρυθμίσεις θεμάτων εφοδιαστικής. Είπε ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα ισχυριστούν, ότι το παρόν νομοσχέδιο λύνει ζητήματα και έχει θετικά στοιχεία, εμείς όμως εκφράζουμε την αντίθεση μας, γιατί υπάρχουν πολλά σημεία που δημιουργούν έντονο προβληματισμό.
Επί των άρθρων ανέφερε ότι υπάρχουν ασάφειες και απορίες σχετικά με την άσκηση των δραστηριοτήτων. Ειδικότερα οι ιδιοκτήτες φορτηγών που εκτελούν μεταφορές θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, και θα υποστούν έναν αθέμιτο ανταγωνισμό. Επιπλέον στην σύσταση συμβουλίου ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας εφοδιαστικής βάζουν μέσα ιδιωτικούς φορείς, ως εκπροσώπους, με αμφίβολα κριτήρια.
Γενικά το παρόν σχέδιο Νόμου, παρά τις όποιες διατυπώσεις του, και κυρίως παρά το ότι μπορεί ίσως ακόμα και να δημιουργεί μια εικόνα «ανάπτυξης» και «προόδου», στην πράξη θα συντελέσει στο περαιτέρω ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.
Ένας άλλος προβληματισμός μας έχει να κάνει με το ποιοί ιδιώτες, με ποιες προϋποθέσεις και ποια κριτήρια, θα μπορούν να εμπλακούν στην όλη διαδικασία. Φαντάζεστε δηλαδή τουρκικά ιδιωτικά συμφέροντα, κάποια στιγμή να βρεθούν να ελέγχουν αποθήκες, εκτελωνισμούς, ρυμουλκήσεις, εφοδιασμούς, και όποιες άλλες παρεπόμενες δραστηριότητες. Θα αφεθεί δηλαδή όλη η εφοδιαστική μας αλυσίδα να περάσει ακόμα και σε εχθρικά προς την πατρίδα μας συμφέροντα.

Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην εκποίηση της εθνικής περιουσίας, στο ξεπούλημα λιμανιών, σιδηροδρόμων και άλλων βασικών υποδομών. Θέλουμε εθνική οικονομία και τα λιμάνια και τα τραίνα στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Λαού μας.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]