Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ . . . "Η υποταγή των γυναικών θα τις προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση. " ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!

| No comment
38. « Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες, γιατί ο Αλλάχ τους έδωσε την υπεροχή πάνω τους και πρέπει να τις προικίζουν από τις περιουσίες τους.


Οι γυναίκες πρέπει να υπακούουν και να αποσιωπούν τα μυστικά των συζύγων τους, μια που ο ουρανός τους εμπιστεύθηκε τη φύλαξή τους. Οι σύζυγοι που ενδεχομένως θα υποφέρουν απ’ την απείθειά τους μπορούν να τις τιμωρούν, να τις αφήνουν μόνες στα κρεβάτια τους κι ακόμα και να τις χτυπούν. Η υποταγή των γυναικών θα τις προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ύψιστος».

223. « Οι γυναίκες σας είναι το χωράφι σας. Καλλιεργείστε το όσες φορές σας αρέσει.».

Κοράνι , Μεδίνα Κεφάλαιο 4ο
Όπως παρατηρούμε στα αποσπάσματα του ιερού βιβλίου των Μουσουλμάνων αλλά και στο βίντεο που ακλουθεί για τους ισλαμιστές η γυναίκα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα αντικείμενο. Μια μηχανή αναπαραγωγής και «ανακούφισης» των βασικών βιολογικών λειτουργιών. Άλλωστε ο Αλλάχ τους δίνει το δικαίωμα να τις μεταχειρίζονται όπως θέλουν , και μέσω των ιμάμηδων , που είναι η επί γης εκπρόσωποι του , εκδίδουν και οδηγίες για το πώς να τις κακοποιούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνεται αντιληπτό.  Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχουμε δει βίντεο με δημοσίους λιθοβολισμούς και εκτελέσεις γυναικών επειδή κάποια από αυτές είτε ερωτεύτηκε άντρα διαφορετικής θρησκείας ή άλλαξε η ιδία την θρησκεία της για να τον παντρευτεί ή  επειδή ο σύζυγος που επέλεξε δεν ήταν αποδεκτός από την οικογένεια της. Άλλες φορές πάλι μουσουλμάνες βιάζονται ομαδικά από άλλους ομόθρησκους τους ή επειδή θέλησαν να χωρίσουν από τον άντρα τους  δέχτηκαν επιθέσεις με οξύ στο πρόσωπο και υπέστησαν φρικτές παραμορφώσεις. Από αυτά και μόνο αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο του πολιτισμού που επιβάλει το Ισλάμ όπου υπάρχει και μας δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο του και το τι θα ακολουθήσει όταν έρθει στην δική μας γειτονιά. Το ερώτημα είναι άλλο όμως οι δήθεν  αριστεριστές και αριστερίστριες που τόσο μάχονται για τα δικαιώματα όλων αυτών αλλά όχι γι’ αυτά των Ελλήνων , δεν βλέπουν πως στις "συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας" μαζεύονται μόνο άντρες, ή όταν υπάρχουν γυναίκες είναι μονίμως με μαντίλα και τον φόβο στα μάτια τους;

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ - ANTIRATSISTIKO.BLOGSPOT.GR

http://antiratsistiko.blogspot.gr/2014/09/blog-post_2.html

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]