Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Βούλγαροι πατέρας και γυιός (καλοψυχοι) οι φονιάδες (κατα λαθος;;;) του 83χρονου Παππού στην Χαλκίδα!!!

| No comment

 

Δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, 50 και 26 ετών, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας για τη δολοφονία του 83χρονου Παππού  και το βασανισμό της 94χρονης γιαγιάς ,  απ΄ τους οποίους άρπαξαν 5.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες.


Ο 5οχρονος Βούλγαρος  ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και προσήγαγαν ως ύποπτο για το φόνο του παππού και το γιο του, τον οποίο εντόπισαν σήμερα το απόγευμα.
Πρόκειται για δύο Βούλγαρους που έμεναν στο Βασιλικό που ο ένας από αυτούς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.
Όλα άρχισαν όταν γείτονες και περαστικοί άκουσαν φωνές να έρχονται από το σπίτι των ηλικιωμένων. Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ένα άτομο μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο, σπεύδοντας να βοηθήσει.
Ότανοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 83χρονο, με δεμένα τα χέρια και φιμωμένο με νάιλον.
Η 94χρονη επίσης είχε δεχτεί αρκετά χτυπήματα από τους ληστές και ήταν δεμένη. Κατάφερε ωστόσο να λύσει το φίμωτρο και να καλέσει σε βοήθεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ληστές φαίνεται πως είχαν στήσει ενέδρα στον 83χρονο έξω από το σπίτι του.
Ο ηλικιωμένος είχε πάει νωρίτερα σε καφενείο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ της Εθνικής. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι του και την ώρα που έβαζε το κλειδί στην πόρτα, φαίνεται πως δέχθηκε την επίθεση από τους ληστές.
Μόλις οι κακοποιοί μπήκαν στην οικία, χτύπησαν τους δύο ηλικιωμένους και στη συνέχεια τους έδεσαν και τους φίμωσαν. Αφού άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά έφυγαν, αφήνοντας τον 83χρονο να ξεψυχήσει. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών
Ο 84χρονος, όπως είπαν οι κάτοικοι της Χαλκίδας, κυκλοφορούσε στην πόλη με τρίκυκλο και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, ενώ τον αποκαλούσαν «η μασκότ της Χαλκίδας».
Ο θάνατος ηλικιωμένου το βράδυ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου μετά την επίθεση ληστών μέσα στο διαμέρισμά του, στην πολυκατοικία «Λεμονιές», στην πλαζ  »Σουβάλα» συγκλονίζει ολόκληρη την πόλη και προκαλεί ποικίλες σκέψεις.Ανάμεσα στα άλλα αυξάνει το αίσθημα της ανασφάλειας που νιώθουν οι Χαλκιδέοι, οι οποίοι διαπιστώνουν με τον πιο άσχημο τρόπο ότι η αύξηση της εγκληματικότητας και η ωμή βία από τους δράστες αποτελούν πλέον ζητήματα, όχι μακρινά, αλλά της «διπλανής πόρτας».

http://veteranos.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]