Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ε.ΛΑΜ. - Προκαλεί εκ νέου ο Αττίλας !!!

| No comment


Η προτροπή της Ελλαδικής κυβέρνησης προς τον Νίκο Ανανστασιάδη να παραμείνει πιστός στις "δεσμεύσεις" του Κοινού Ανανκοινωθέντος, οι οποίες ήδη κρέμονται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια του κυπριακού Ελληνισμού, προκάλεσε τη σφοδρή αντίθεση της τουρκική πλευράς, η οποία και πάλι διαψεύδοντας προσδοκίες έδειξε τα δόντια της.


Συγκεκριμένα ως "απαράδεκτη" χαρακτήρισε ο "εκπρόσωπος Τύπου" της λεγόμενης προεδρίας του κατοχικού καθεστώτος, Οσμάν Ερτούγ, τη δήλωση του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Κυριάκου Γεροντόπουλου, ο οποίος είπε πως "δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες υποχωρήσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά στο Κυπριακό".
Ο Οσμάν Ερτούγ ανέφερε πως όπως σε όλες τις διαπραγματευτικές διαδικασίες, για μια πιθανή συμφωνία χρειάζεται συναίνεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, επισημαίνοντας πως η τουρκο"κυπριακή" πλευρά είναι έτοιμη για το πάρε δώσε, ενώ όπως ισχυρίστηκε πως το κυριότερο εμπόδιο για αυτό είναι η ελληνοκυπριακή πλευρά η οποία, όπως τόνισε, "βρίσκεται εκτός των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών, δεν αποδέχεται να υπάρξουν παραχωρήσεις και δεν επιθυμεί τη δημιουργία ενός οδικού χάρτη".
Επίσης, είπε πως υπό αυτές τις περιστάσεις το να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις από πλευράς της Ελλάδας, που είναι εγγυήτρια δύναμη, "λες και έχουν γίνει κάποιες υποχωρήσεις μέχρι σήμερα, είναι ενάντια στις πραγματικότητες και στο πνεύμα της υπό εξέλιξη διαδικασίας".

Ο Οσμάν Ερτούγ ισχυρίστηκε ακόμη πως ο Κυριάκος Γεροντόπουλος έκανε και κάποιες άλλες "αβάσιμες", κατά την έκφραση του,  δηλώσεις αλλά όπως είπε δεν θα απαντήσουν σε αυτές μιαν προς μιαν προκειμένου να μην εισέλθουν σε ένα παιγνίδι επίρριψης ευθυνών.
Ενώ, όπως προκλητικότατα τόνισε, ο λεγόμενος "εκπρόσωπος τύπου" του ψευδοκράτους, θέλει να υπενθυμίσει στον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών πως εάν υπάρχει ένα θέμα στην Κύπρο που πρέπει να προκαλεί ντροπή, είναι η "απομόνωση" και το "εμπάργκο" κατά των Τουρκο"κυπρίων", που συνεχίζονται, όπως υποστήριξε, για πάνω από 50 χρόνια.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο αυτών που κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν ως "αδέλφια" μας. Προσπερνώντας την βάρβαρη εισβολή του 1974 και την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή από τα τουρκικά στρατεύματα, επιδιώκουν σθεναρά την νόμιμη εγκαθίδρυση του κατοχικού μορφώματος. 
Βλέψεις οι οποίες ενισχύονται από την ανοχή των πολικάντηδων που μας κυβερνούν, οι οποίοι αναρωτιόμαστε, μέχρι πότε θα συναινούν συγκαταβατικά και θα αποδεχόνται ελαφρά τη καρδία, η τουρκική αδιαλλαξία να καρποφορεί πάνω στα ιερά ελληνικά χώματα της πατρίδας μας, βαραίνοντας, αδίκως, τις πλάτες του κυπριακού Ελληνισμού ...

elamcy.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]