Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τούρκικα σωματεία στην Θράκη ονειρεύεται ο πράκτορας του προξενείου της Άγκυρας, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ !!

| No comment


Για άλλη μια φορά ο Σύριζα δείχνει τις πραγματικές του διαθέσεις όσον αφορά εθνικά ζητήματα μέσα από τον βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.


Ο τελευταίος, σε εκδήλωση της "Ένωσης τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής" υποστήριξε πως σε περίπτωση που ο Σύριζα αναλάβει την εξουσία θα δοθεί η δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται επισήμως "τουρκικοί" σύλλογοι και σωματεία στη Θράκη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.
Όπως ο ίδιος δήλωσε: "Με τον αγώνα που έδωσα μέσα στον πολιτικό σχηματισμό όπου βρίσκομαι, που ακόμη δεν γίναμε εξουσία, επιθυμώ να σας υποσχεθώ πως εντός της πολιτικής γραμμής του κόμματός μου αυτή η πινακίδα όπως και εκείνη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης θα κρεμαστούν".
Οι δηλώσεις του Καρά Γιουσούφ το μόνο που δείχνουν είναι το αυτονόητο: τη στοχευμένη προσπάθεια αντεθνικών κύκλων και ομάδων για τον ουσιαστικό αφελληνισμό της Θράκης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Ελλάδας.
Τη στιγμή λοιπόν που ελληνικά σχολεία και εκκλησίες σβήνουν από τη Θράκη, το κατ΄ εξοχήν μέλημα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ανέγερση τζαμιών και η παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης και προνομίων στους "μειονεκτούντες" μουσουλμάνους αυτής της χώρας.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]