Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δωράκι 161 εκατομμυρίων στους εργολάβους της Χούντας το δήθεν δωρεάν WiFi !!

| No comment


Οι περίφημες εξαγγελίες Σαμαρά για το δωρεάν ίντερνετ δεν αποσκοπούσαν φυσικά στην κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Λαού. Η πραγματικότητα καθυστέρησε μεν, αλλά αποκαλύφθηκε και σίγουρα δεν αποτελεί κάτι το πρωτόγνωρο ή πρωτοφανές, αλλά εκείνο το οποίο κατ' εξακολούθηση συμβαίνει στο κράτος-μπανανία των εργολάβων του δημοσίου.



Η επίσημη ιστοσελίδα της ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα) αναφέρει τα κάτωθι, σχετικά με το έργο ανάπτυξης ευρυζωνικών υποδομών:
"Με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ) ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης στον ανοιχτό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών σε «λευκές» περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και υπηρεσίες αξιοποίησης των υποδομών με ΣΔΙΤ.
Συγκεκριμένα, ανά ζώνη (γεωγραφική περιοχή - LOT) αναδείχτηκαν οι εξής ανάδοχοι
LOT 1: ΟΤΕ
LOT 2: INTRAKAT - INTRACOM HOLDINGS - HELLAS ON LINE
LOT 3: ΟΤΕ
Tο έργο αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία ευρυζωνικής δικτυακής υποδομής σε ορεινές και νησιωτικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας και επιδιώκει τη μείωση του ευρυζωνικού χάσματος μεταξύ των πλέον μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας. Το έργο αποσκοπεί στην επίτευξη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ορεινών και νησιωτικών περιοχών της χώρας. Η ευρυζωνικότητα αναμένεται να έχει θετική επίδραση στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας συγχρόνως στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ωφελούμενο πληθυσμό σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και ο τουρισμός.
Το έργο, με προϋπολογισμό ύψους 161 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί ως προς την κατασκευή από το ΕΣΠΑ, ενώ η λειτουργία του θα καλυφθεί από τους ιδιωτικούς φορείς σύμπραξης. H συνολική διάρκεια της Σύμβασης Σύμπραξης ορίζεται σε 17 έτη".
Για όποιον δεν κατάλαβε, οι εργολάβοι του δημοσίου έλαβαν ακόμη ένα ανέλπιστο δωράκι της ευτελούς αξίας των 161 εκατομμυρίων ευρώ από τον ευεργέτη τους, που ονομάζεται Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Σίγουρα η «ικανοποίηση» εκείνων που θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρεάν το διαδίκτυο, υπολείπεται κατά πολύ της αντίστοιχης των «εθνικών» εργολάβων οι οποίοι εν μέσω κρίσης εξακολουθούν να πλουτίζουν με δημόσιο χρήμα.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]