Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Υπεγράφη σύμβαση για ναυπήγηση νέου ΑΟΠΛΟΥ(!!!!) OPV για το ΛΣ/ΕΛΑΚΤ !! ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...


Ολοκληρώθηκε και υπεγράφη η σύμβαση για την αγορά ενός (01) Περιπολικού Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (O.P.V.)», ολικού μήκους 58 μέτρων και τύπου DAMEN STAN PATROL 5509.

Η σύμβαση υπεγράφη με την ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία «B.V. Scheepswerf Damen Gorinchem» και με εμπορική ονομασία «Damen Shipyards Gorinchem».
Το συνολικό κόστος της αγοράς ανέρχεται στα είκοσι οκτώ εκατομμύρια οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ (#28.800.000,00€#) και χρηματοδοτείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων.
Υλικό της υπερκατασκευής του πλοίου θα είναι το αλουμίνιο, το ολικό του μήκος θα είναι 58 μέτρα και θα διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό επιτήρησης και συστήματα τηλεπικοινωνιών και ναυτιλίας.
Επιπλέον θα διαθέτει στη πρύμνη κεκλιμένο καθέλκυσης ταχυπλόου σκάφους, καθώς και άνω γέφυρα (flying bridge), αλλά παρά τις αρχικές προδιαγραφές δεν θα διαθέτει τον παραμικρό οπλισμό επί του σκάφους (εκτός και αν εννοούν "οπλισμό" τα πιστόλια και τις καραμπίνες του πληρώματος), όταν τα τουρκικά αντίστοιχα σκάφη διαθέτουν και πυραύλους επιφανείας-επιφανείας.
"Κομμένο και ραμμένο" για την "διάσωση" λαθρομεταναστών, αλλά όχι για την φύλαξη συνόρων. Φύλακες που δεν μπορούν να "δαγκώσουν" είναι "γατάκια"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]