Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Από τα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης στα καταστροφικά χρόνια του μνημονίου

| No comment
Σήμερα η ελληνική "δημοκρατία" εισέρχεται αισίως στο 40ο έτος της ηλικίας της, καθώς πριν από τέσσερις δεκαετίες ακριβώς η 7ετής χούντα (σκόπιμα χρησιμοποιώ την καθιερωμένη ορολογία) θα λάβει τέλος για να δώσει την σκυτάλη της στην αποκατασταθείσα "δημοκρατία"...
Αυτή ήδη από τη γέννησή της παρουσίασε το πρώτο σύμπτωμα ασθένειας, η οποία με την πάροδο του χρόνου κατέστη ένα καρκίνωμα για τον Ελληνικό Λαό. Την ώρα που οι εν Ελλάδι πολιτικοί - και δυστυχώς μαζί τους και πλήθος κόσμου - με τα κεριά στο χέρι γιόρταζαν τον ερχομό της δημοκρατίας, στην Κύπρο πέθαιναν οι ήρωες μαχητές για να κρατήσουν την μεγαλόνησο ελεύθερη από τις ορδές των Μογγόλων.
Τέσσερις δεκαετίες κι ένα κόμμα σχετικά άγνωστο μέχρι τον Ιούνιο του 2012 ήταν όλα όσα χρειάστηκαν για να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας ότι η χούντα των Συνταγματαρχών ήταν πολύ πιο δημοκρατική από την δημοκρατία της χούντας Σαμαρά Βενιζέλου. Μιας χούντας που με τα μνημόνια της εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία και γκρέμισε συθέμελα το μεταπολιτευτικό ελληνικό κράτος.
Το εθνοκτόνο μνημόνιο και η αντεθνική πολιτική του είναι μια συμφορά για την Ελλάδα, όχι όμως και για το διεφθαρμένο καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Ο δοτός πρωθυπουργός μαζί με τον συνέταιρό του Βενιζέλο έχουν υποταχθεί πλήρως στις προσταγές των διεθνών τοκογλύφων για να παραμείνουν στην εξουσία με αντάλλαγμα να καταστρέψουν την χώρα. Οι υπάλληλοι της Μέρκελ όχι μόνον παριστάνουν τους σωτήρες που με τα μέτρα τους θα οδηγήσουν την χώρα εκτός κρίσης, αλλά υπόσχονται ότι θα φέρουν και… ανάπτυξη!

Η ανάπτυξη του Σαμαρά δεν έχει καμμία σχέση με την ελληνική οικονομία παρά μόνο με την ανάπτυξη της ύφεσης και του χρέους. Καθημερινά χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες χρεοκοπούν, χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, τραπεζίτες ανενόχλητοι λεηλατούν τις περιουσίες των Ελλήνων και συμπατριώτες μας οδηγούνται στην αυτοκτονία. Αυτή είναι η ανάπτυξη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Μια διαλυμένη χώρα την οποία ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι στους αφέντες τους.
Στους εορταστικούς λόγους για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας το πολιτικό σύστημα θα κάνει λόγο για τα επιτεύγματά του. Ότι δηλαδή μειώθηκε η ανεργία, καταπολεμήθηκε η λαθρομετανάστευση και ότι αντιμετωπίστηκαν τα άκρα που δηλητηρίαζαν την πολιτική ζωή της χώρας.  Έχοντας αποδομήσει σε προηγούμενα άρθρα τα ψέματα του πρωθυπουργού που αφορούν τις ανύπαρκτες επενδύσεις, την ανύπαρκτη ανάπτυξη και την επίσης ανύπαρκτη μείωση της ανεργίας, θα σταθώ αυτή τη φορά στην αντιμετώπιση των "άκρων" μιας και μετά από την αποκάλυψη αδιάσειστων στοιχείων που αποδεικνύουν ότι η δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική, παραμένουν μέχρι σήμερα παράνομα έγκλειστοι ο Αρχηγός και βουλευτές του κόμματος.
Υπενθυμίζω ότι ο Σαμαράς ευρισκόμενος σε πανικό από την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου διέταξε τους Δένδια και Αθανασίου να εκτελέσουν ένα πολιτικό συμβόλαιο θανάτου με σκοπό να πάρει πίσω τους χαμένους ψηφοφόρους του και να τους εγκλωβίσει στο γαλάζιο μαντρί. Ο μοναδικός λόγος που το σάπιο κατεστημένο και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη μας διώκει με τέτοιο τρόπο είναι επειδή αρνηθήκαμε να προσκυνήσουμε την δικτατορία των διεφθαρμένων και να δηλώσουμε υποταγή στη χούντα των διεθνών τοκογλύφων και των υποτακτικών τους. Αποτελούμε την μοναδική γνήσια φωνή αλήθειας και αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας και αυτό μας το "έγκλημα" δεν μας το συγχωρεί η μεταπολιτευτική δημοκρατία.
Σύντομα αυτή η πρωτοφανής σκευωρία θα καταρρεύσει και η αλήθεια θα λάμψει και τότε θα αποκαλυφθούν επιτέλους τα σκάνδαλα όλων αυτών των τεσσάρων δεκαετιών που ξεκίνησαν με το εθνικό έγκλημα της προδοσίας της Κύπρου και τώρα τελειώνουν με το έγκλημα της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας... Και τότε θα λάμψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!
Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Βουλευτής Σερρών
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]