Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η δημιουργία γεγονότων ως πρόσχημα επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

| No comment
Η κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing στην ρωσόφωνη επαρχία Ντονέτσκ δημιουργεί για τους Αμερικανοσιωνιστές και τους υποτελείς τους ηγέτες της ΕΕ το τέλειο άλλοθι, την αφορμή, για να επέμβουν στρατιωτικά στην Ουκρανία...
Ήδη αμερικανοί και γερμανοί πολιτικοί δηλώνουν ότι θα πρέπει να εξεταστεί η αποστολή «ειρηνευτικών» στρατευμάτων στην Ουκρανία, αποστολή που θα συνεισφέρει στην εξουδετέρωση των ρωσόφωνων «τρομοκρατών». Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν έχει εισέτι διευκρινιστεί από κάποια ανεξάρτητη διεθνή επιτροπή εμπειρογνωμόνων η υπαιτιότητα της κατάρριψης του επιβατικού αεροσκάφους, αν και στρατιωτικοί αναλυτές ήδη προδικάζουν ότι το μαλαισιανό Boeing κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους-αέρος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων με εντολή της πραξικοπηματικής κυβέρνησης του Κιέβου. Εξ άλλου η απάντηση στο βασικό ερώτημα «ποιος ωφελείται από την κατάρριψη» σαφώς και υποδεικνύει ως αυτουργούς την κυβέρνηση του Κιέβου και τους εντολείς της Αμερικανοσιωνιστές.
Η εμπειρία των προηγούμενων  στρατιωτικών επεμβάσεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε χώρες όπως π.χ. η Γιουγκοσλαβία δείχνει ότι αυτές οι επεμβάσεις βασίστηκαν πάντα στην δημιουργία γεγονότων και εντυπώσεων ως άλλοθι και αφορμή για εισβολή σε κυρίαρχα κράτη. Ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας βασίστηκε στην αφορμή του γεγονότος ενός μακελειού, μακελειό για το οποίο έως σήμερα υφίστανται σοβαρές αμφιβολίες, ενώ τα γεγονότα στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου που οδήγησαν στο πραξικόπημα εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας είναι πλέον γνωστό και πανθομολογούμενο ότι χρηματοδοτήθηκαν και ελέγχθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Γερμανίας.
Οι πολιτικοί των ΗΠΑ και της ΕΕ προσπαθούν μετά την συντριβή του επιβατικού αεροσκάφους να διασύρουν την Μόσχα και τους ρωσόφωνους αυτονομιστές. Οι ίδιοι πολιτικοί όμως δεν ενήργησαν με τα ίδια σταθμά όταν ένα ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος Airbus με 290 επιβάτες κατερρίφθη στις 3 Ιουλίου του 1988 από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο ή όταν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν επιβατικό Tupolev με 78 επιβάτες των αερογραμμών της Σιβηρίας πριν δέκα χρόνια. Οι ΗΠΑ μάλιστα παρασημοφόρησαν τον κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου τους για τις υπηρεσίες του στον Περσικό Κόλπο και προφανώς για το ανδραγάθημα του να στείλει στον τάφο 295 αθώους επιβάτες, αλλά φαίνεται ότι για τους σιωνιστές αυτοί δεν είχαν καμία ανθρώπινη αξία επειδή απλώς ήταν Ιρανοί.

Η εμπειρία από προηγούμενα περιστατικά στοχοποίησης κυβερνήσεων και κρατών με ψεύτικα στοιχεία δείχνει ότι και τώρα με το περιστατικό των μαλαισιανών αερογραμμών οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πιθανώς να ετοιμάζονται, αφού έχουν δημιουργήσει την αφορμή, για εισβολή στην Ουκρανία. Ας θυμηθούμε εν τάχει τι είχε γίνει με τα δήθεν όπλα μαζικής καταστροφής που διέθετε ο Σαντάμ Χουσεΐν και με την δήθεν επικείμενη επίθεση του με αυτά εναντίον των αντιπάλων του ή με την νομιμοποίηση του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας με πλαστά έγγραφα περί επικείμενης επίθεσης των Σέρβων στην Αλβανία και την σφαγή του Ρατσάκ  στο Κοσσυφοπέδιο στα μέσα Ιανουαρίου 1999 που αμφισβητείται και την οποία δεν είχαν κανένα λόγο να την πράξουν οι Σέρβοι. Ας θυμηθούμε επίσης την παρ’ ολίγο εισβολή στην Συρία με πρόσχημα την επίθεση του Άσσαντ με χημικά όπλα στην πόλη Γκούτα, που απεδείχθη τελικά ότι ήταν έργο των ισλαμοσυμμοριτών.
Οι Αμερικανοσιωνιστές δημιουργούν πολιτικά γεγονότα και μετά τα εκμεταλλεύονται για να εισβάλλουν σε ξένες χώρες για να προωθήσουν τα σχέδια τους, ήτοι την επέκταση της χαοτικής τους μονοκρατορίας ή για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό στις διεθνείς επιτυχίες του αντιπάλου. Δεν είναι τυχαίο ότι η κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους συνέβη δυο ημέρες μετά την ανακοίνωση των BRICS για την ίδρυση Νέας Παγκόσμιας Τράπεζας και Νέου Νομισματικού Ταμείου, παρακάμπτοντας το δολλάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρωτεύουσα της Μαλαισίας Κουάλα Λουμπούρ είναι η έδρα της ανεξάρτητης Επιτροπής για Εγκλήματα Πολέμου που πρόσφατα έκρινε ένοχο το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Οι Αμερικανοσιωνιστές το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε παραλήρημα. Στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη σιωνιστικοί κύκλοι πιστεύουν ότι μόνο ένας πόλεμος εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας μπορεί να σώσει την Αμερική από την χρεοκοπία. Η Κίνα ήδη έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ σε πολλούς οικονομικούς δείκτες που υποδηλώνουν την ραγδαία οικονομική της ανάπτυξη, ενώ το δολλάριο τείνει να καταστραφεί λόγω BRICS, αφού χώρες όπως η Αργεντινή, η Μαλαισία και το Τουρκμενιστάν ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην Νέα Παγκόσμια Τράπεζα και στο Νέο Νομισματικό Ταμείο. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότερα κράτη παγκοσμίως ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον των ΗΠΑ και των Σιωνιστών και εναντίον της ηγεμονικής τους απαίτησης για μονοκρατορία.
Η Ευρώπη με πρωτοπόρα τα εθνικιστικά κινήματα γυρνά την πλάτη στους Αμερικανοσιωνιστές και στρέφεται προς Ανατολάς και στην πολιτική της πολυπολικότητας. Η εγκληματική αυτοκρατορία των ΗΠΑ και των Σιωνιστών αρχίζει να καταρρέει.
Γ. Λιναρδής    
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]