ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Γενναία Γερμανίδα» διέκοψε την προσευχή του ιμάμη μέσα σε ιστορική προτεσταντική εκκλησία κατά την διάρκεια διαθρησκευτικής εκδήλωσης (Βίντεο)


«Ο Ένοπλος Άντρας : Μία Λειτουργία για την Ειρήνη» ("TheArmed Man: A Mass for Peace"), του Ουαλού συνθέτη KarlJenkins, υποτίθεται ότι θα ήταν μια διαθρησκευτική εκδήλωσηπου είχε σκοπό «να φέρει κοντά» το Χριστιανισμό και το Ισλάμ…

Μέρος της εκδήλωσης ήταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, να βγει στην μέση ένας ιμάμης και κάνει το μουσουλμανικό κάλεσμα σε προσευχή, το γνωστό «Αλλάχ Άκμπαρ». Όταν ο ιμάμης άρχισε το κάλεσμά του, την σιγή του ακροατηρίου διέκοψε η φωνή μιας μικρόσωμης γυναίκας από τα θεωρεία, που άρχισε να διακηρύττει ότι «ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος Κύριος της Γερμανίας»και να φωνάζει, «σπάω αυτή την κατάρα».
Επικαλέσθηκε επίσης το όνομα του Μαρτίνου Λούθηρου και προειδοποίησε το κοινό ότι αυτό που συνέβαινε ήταν "ένα ψέμα".
Το βίντεο κυκλοφόρησε και η μυστηριώδης χριστιανή κυρία έγινε γνωστή στο διαδίκτυο ως η «γενναία Γερμανίδα» (Brave German Woman).
Αυτό συνέβη στις 10 Νοεμβρίου του 2013 στην Μεταρρυθμισμένη Εκκλησία Memorial Church στην πόλη Speyer της Ρηνανίας, η οποία χτίστηκε προς τιμήν του Μαρτίνου Λούθηρου μεταξύ 1893 και 1904.
Δείτε το βίντεο:
Για τους προτεστάντες η συγκεκριμένη εκκλησία δεν είναι μια οποιαδήποτε εκκλησία. Είναι ένα μνημείο για την Προτεσταντική Μεταρρύθμιση και ένα μνημείο για την πνευματική μεταμόρφωση της Γερμανίας.Σε αυτό το πνευματικό ορόσημο, κλήθηκε ένας ιμάμης, χάριν της «ειρήνης» και της «ενότητας», να δώσει το κάλεσμα για την μουσουλμανική προσευχή. Όταν η γενναία Γερμανίδα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Heidi Mund, άκουσε για την εκδήλωση, όπως λέει η ίδια, προσευχήθηκε.
«Ρώτησα τον Ιησού, “Κύριε, να πάω εκεί;” Έτσι, όταν οδηγούσα μιάμιση ώρα, σκέφτηκα, “Αξίζει άραγε τον κόπο ή να πάει κάποιος άλλος;” Θεώρησα όμως ότι αυτό ήταν από αδυναμία και τεμπελιά».
Άρπαξε την γερμανική της σημαία, έγραψε πάνω τις λέξεις «Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος» και κατευθύνθηκε προς τη συναυλία, χωρίς να ξέρει ακριβώς τι θα κάνει.
«Μέχρι που ο ιμάμης άρχισε να φωνάζει, δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που ο Θεός ήθελε να κάνω», λέει στο CBN News.
«Όταν άρχισε το κάλεσμα, θα έλεγα ότι ένιωσα μια ιερή οργή​​», αφηγείται. «Και τότε σήκωσα τη σημαία μου και διακήρυξα ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος πάνω από τη Γερμανία».
«Ήθελα να σπάσω αυτή την κατάρα, επειδή οι μουσουλμάνοι λένε, «Μόνο ο Αλλάχ είναι ο Κύριος. Αυτός είναι ο Θεός, ο μόνος Θεός». Και την έσπασα αυτή την κατάρα μέσα σε αυτή την εκκλησία και την έσπασα πάνω από τη χώρα μου», συνέχισε.
Και η γυναίκα επανέλαβε τα λόγια του Λούθηρου το 1521, όταν αρνήθηκε να αποκηρύξει την πίστη του πάνω στην Αγία Γραφή μόνο: «Εδώ στέκομαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» και «Σώστε την εκκλησίας του Μαρτίνου Λούθηρου!»
Στο βίντεο φαίνεται μια άλλη γυναίκα που προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντας, «Αυτή είναι μια συναυλία για την ειρήνη», ενώ φαίνεται ότι επιχείρησε να της πάρει την σημαία..
Η Mund ακούγεται να λέει στα γερμανικά, «κανείς δεν ακουμπάει την σημαία μου» και «Όχι δεν είναι! Το AllahuAkbar είναι αυτό που ουρλιάζουν οι μουσουλμάνοι ενώ δολοφονούν ανθρώπους! Μην ξεγελιέστε! Μην ξεγελιέστε! Πρόκειται για ένα ψέμα!»
Την πέταξαν έξω από την εκκλησία.
«Θα έπρεπε πετάξουν έξω τον ιμάμη και όχι εμένα, γιατί εγώ είμαι μία πιστή του Ιησού Χριστού, αλλά εκείνος υπηρετεί έναν άλλο θεό. Αυτός ο Αλλάχ δεν είναι ο ίδιος Θεός. Και αυτή δεν είναι η αλήθεια».
«Αυτό το ‘Αλλάχου Ακμπάρ’, το χρησιμοποιούν όταν σκοτώνουν ανθρώπους», υποστήριξε. «Και όταν ακούγεται ένα μουσουλμανικό κάλεσμα «Allahu Akbar» σε μια εκκλησία η εκκλησία δεν είναι πια εκκλησία, είναι ένα τζαμί».
Μαζί με την Mund στη συναυλία ήταν ο Kamel, ο οποίος δεν έδωσε το πλήρες όνομά του, για λόγους ασφαλείας. Πριν έρθω στην Γερμανία έζησε στον μουσουλμανικό κόσμο.
Ο Kamel είπε στο CBN News ότι ένας ιμάμης δεν έχει θέση σε μια εκκλησία.
«Το Ισλάμ είναι ένας από τους λόγους διώξεων, οι μουσουλμάνοι με έχουν διώξει. Δεν θέλουν να πω στους άλλους ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Σωτήρας μου».
Επίσης μαζί με τη Mund, ήταν η Marion, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει το επίθετό της. Ανήκει σε μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται ‘White Rose’ (Λευκό Ρόδο), όνομα που είχε μια αντι - ναζιστική ομάδα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για την οποία γίνεται λόγος στην ταινία "Sophie Scholl : Οι Τελευταίες Μέρες".
«Το Ισλάμ είναι απάνθρωπο, και για μένα, προσωπικά, δεν υπάρχει καμία διαφορά με τη ναζιστική εποχή. Θέλουμε να δείξουμε στη Γερμανία και στον κόσμο ότι δεν θα υποταχθούμε στον αργό εξισλαμισμό της χώρας μας», δήλωσε η Marion.
Η Mund είπε ότι ξέρει ότι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της θα μπορούσε να την θέσει σε κίνδυνο.
«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν, ‘Φοβάσαι τους μουσουλμάνους;’ Και το μόνο που μπορώ να πω, είναι ‘Όχι, δεν τους φοβάμαι’ είπε στο CBN News. «Ξέρω ότι ο Θεός μου, ο ζωντανός Θεός της Βίβλου μπορεί να με προστατεύσει για όσο χρονικό διάστημα θέλει. Όταν έλθει η ώρα μου θα πάω σ’ Αυτόν».
Η Mund μεγάλωσε ως άθεη στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία. Αλλά τώρα, ως πιστή, ποθεί την πνευματική αναγέννηση της Γερμανίας.
«Αισθάνομαι ότι πρέπει να προστατεύσω τη χώρα και το λαό μου. Είμαι μόνο μια μικρή γυναίκα, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τους προστατεύσω», είπε.
«Πολλοί λένε ότι η Γερμανία είναι ένα νεκρό πνευματικά έθνος, αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο για το Θεό μου. Τίποτα. Τίποτα. Τίποτα. Τίποτα», είπε.
«Ανθρωπίνως, αισθάνομαι ότι η χώρα μας έχει χαθεί. Έχει ήδη χαθεί. Έχει τελειώσει. Γιατί βλέπω τόσες πολλές αλλαγές στη χώρα, σε κάθε τομέα», συνέχισε. «Αλλά εγώ εμπιστεύομαι τον Θεό ότι Εκείνος έχει ένα «Σχέδιο Α» και ότι η χώρα μου δεν έχει χαθεί και ότι θα έρθει και θα αλλάξει την όλη κατάσταση».
Η ίδια είχε βρει το θάρρος να διακόψει μια διαδήλωση φανατικών μουσουλμάνων στη Φρανκφούρτη το 2011. Δείτε το βίντεο: 
redskywarning.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]