Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δημοσκόπηση Zougla.gr: Φυλλορροούν Σύριζα και ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή!!



Στην διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr που δημοσιεύθηκε χθες εξάγονται νέα και πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την δυναμική της Χρυσής Αυγής.


 Δεν θα σταθούμε στην πρόθεση ψήφου, αφού η διαδικτυακή έρευνα δεν πρόλαβε τις εξελίξεις και δεν περιλαμβάνει την νέα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά τις εξελίξεις με την τεχνητή κρίση στην ΕΡΤ. Χαρακτηριστικό σημείο ως προς τις εξελίξεις είναι το βάλτωμα του Σύριζα που δεν αποκόμισε κανένα όφελος από τις πρόσφατες διεργασίες

Η αποδυνάμωση του Σύριζα φάνηκε ξεκάθαρα στην ανοιχτή συγκέντρωση που προσπάθησε να κάνει στην πλατεία συντάγματος και αποδείχθηκε πανωλεθρία με τα στελέχη του κόμματος να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σε υψηλά ποσοστά και στη πρόθεση ψήφου κατακτά την τρίτη θέση με 13,4% έχοντας διπλάσια ποσοστά από τα υπόλοιπα κόμματα. 

Με βάση λοιπόν και τις εξελίξεις στην ΕΡΤ ο βαθμός συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας ενισχύθηκε οριακά, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κινείται η συσπείρωση στον Σύριζα. Συγκεκριμένα στην Νέα Δημοκρατία η συσπείρωση φθάνει το 77,4% με σημαντικότερη διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,6%. Η συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι της τάξης του 56,4% και η διαρροή προς την Χρυσή Αυγή είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή της ΝΔ και ανέρχεται στο  9,6%
Οι νέοι άνθρωποι και οι αντισυστημικοί ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται την μαϊμού αντιπολίτευση του Σύριζα και πλέον μετακινούνται στην Χρυσή Αυγή την μοναδική πολιτική δύναμη που κάνει πραγματική αντιπολίτευση χτυπώντας την σάπια συγκυβέρνηση μέσα στη βουλή επιτελώντας παράλληλα τεράστιο κοινωνικό και εθνικό έργο σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα καθεστωτικά κόμματα συνηθίζουν να παραγγέλνουν μυστικές δημοσκοπήσεις, για να μετρηθεί η κοινή γνώμη και η απήχηση που είχε η στάση τους για σημαντικά θέμα επικαιρότητας. Τα ευρήματα λοιπόν των τηλεφωνικών ερευνών που έχουν τα κομματικά επιτελεία, αναδεικνύουν την Χρυσή Αυγή σε μείζον... πρόβλημα, αφού σε πολλές από αυτές ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Σύριζα, ενώ σε άλλες είναι δεύτερο κόμμα, κάνοντας τις εκλογές απαγορευτικές τόσο για την Νέα Δημοκρατία όσο και για τον Σύριζα. Αυτά τα νούμερα είδε η ΝΔ και έκανε συγκυβέρνηση με το Πασόκ μήπως και μπορέσει με έναν νέο εταίρο να κερδίσει χρόνο για να αντιμετωπίσει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο Σύριζα από την μεριά του δεν ζήτησε εκλογές παρά μόνο όταν σχηματίστηκε η νέα συγκυβέρνηση, ούτε βέβαια έκανε πρόταση μομφής τρέμοντας τις πρόωρες εκλογές που θα προκαλούσε ο ίδιος και αντί για πρώτος ή δεύτερος που θα ήθελε πολύ να ήταν θα βρίσκονταν αυτομάτως στην τρίτη θέση γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει πάρει την κατιούσα εδώ και καιρό.

Την κατιούσα όμως θα πάρει και η ΝΔ μετά την συγκυβέρνηση με το μισητό κατά τους οπαδούς της Πασόκ. Σκεφτείτε αν οι διαρροές πριν την συμπόρευση με το διαφθαρμένο Πασόκ την οποία απέκλειε κατηγορηματικά ο Σαμαράς ήταν στο 8,6%  πόσο θα είναι στην επόμενη μέτρηση. Κυριολεκτικά η βάση της ΝΔ βράζει γιατί πολλοί τίμιοι πατριώτες την ψήφισαν, επηρεασμένοι από τα ψέματα όπως αποδείχθηκε του Σαμαρά, και αντί για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που περίμεναν τους προέκυψε μια κυβέρνηση από Νέο Πασόκ. Σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της δυσαρέσκειας. Έρχονται δημοσκοπήσεις-φωτιά για τους συνεταίρους της τέταρτης μνημονιακής κυβέρνησης... Όλοι αυτοί πρέπει να πάρουν απόφαση ότι το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και θα ξεβρωμίσει μια και καλή την πατρίδα μας! 

xryshaygh.com




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]