Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Πολυπληθής παρουσία της Χρυσής Αυγής Ηλείας στην εκδήλωση Τιμής για τη Μάχη του Λάλα!! ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.....



Ανήμερα των εγκαινίων μας (απόψε στις 7:30 με κεντρικό ομιλητή τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη) στον Πύργο, δεκάδες Συναγωνιστές παρευρέθησαν όπως και πέρυσι στους εορτασμούς για τη Νίκη των Ελλήνων εναντίων των τουρκαλβανών στην περίφημη Μάχη του Λάλα στην Ηλεία.
Από την εκδήλωση απουσίαζαν βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, την οποία εκπροσώπησε ο βουλευτής Αχαΐας, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως συνηθίζουν, παρατάχθηκαν μακριά από τους «επισήμους» (στην προκειμένη περίπτωση, της τοπικής αυτοδιοίκησης) και ακριβώς δίπλα από το Στρατιωτικό Άγημα.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης στεφάνου, ο "πράσινος" δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιος Κοτζάς, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει ένταση, αποφάσισε να μην προσφωνήσει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ βουλευτή που τίμησε με την παρουσία του, την εκδήλωση, τον Μιχάλη Αρβανίτη! Φυσικά τα πνεύματα οξύνθηκαν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, σεβόμενοι απολύτως τον χώρο και την ημέρα, αποχώρησαν συντεταγμένα φωνάζοντας το σύνθημα «Αλήτες - Προδότες - Πολιτικοί». Μαζί μας αποχώρησαν και άλλοι παρευρισκόμενοι και στην συνέχεια πήγαμε στο κέντρο του Λάλα, όπου οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη του Κινήματος σε κατάστημα της περιοχής.



xryshaygh.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]