Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κ.Κ.Ε....ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!! ΑΠΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...



Μια αποστομωτική απάντηση έλαβαν οι καλοπληρωμένες πατσαβούρες του συστήματος, που τις προηγούμενες ημέρες διακινούσαν το σενάριο της συγκυβέρνησης ΝΔ-Χρυσής Αυγής!!! Και μάλιστα, από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, αυτούς που κυκλοφόρησαν τη βρώμα μήπως τσιμπήσουν μερικοί ελαφρόμυαλοι, τους νεοδημοκράτες!

Έτσι, το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν έλαβε πρόσκληση να παραβρεθεί και να απευθύνει χαιρετισμό εκπρόσωπός του στο συνέδριο διάλυσης της ΝΔ, ήταν –όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε- η Χρυσή Αυγή. Όχι δηλαδή πως αν ελάμβανε πρόσκληση θα ανταποκρινόταν, αλλά επικεντρώνουμε στο γεγονός ότι δεν έλαβε, ενώ έλαβαν όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, μηδέ των νοσταλγών του Στάλιν και του Τσαουσέσκου εξαιρουμένων. Κι όχι μόνο έλαβαν προσκλήσεις οι κομμουνιστές, αλλά απηύθυναν και χαιρετισμούς προς τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, σαν καλά παιδιά του συστήματος που είναι.
Εχθές το απόγευμα, λοιπόν, το συνέδριο της νουδούλας άρχισε με χαιρετισμούς εκπροσώπων των άλλων κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας του Δημήτρης Βίτσας και από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας.
Μάλιστα, ο συριζαίος εκπρόσωπος ζήτησε από τους συντρόφους νεοδημοκράτες συστράτευση για «να μη αφήσουμε χώρο στον φασισμό να αναπτυχθεί. Οφείλουμε για το καλό του λαού μας να προστατεύσουμε τη δημοκρατία και το Σύνταγμα», ενώ ο κουκουές παραπονέθηκε για τη θεωρία των… δύο άκρων: «Δεν μας βρίσκει σύμφωνους η θεωρία των άκρων που τσουβαλιάζει τους εργατικούς αγώνες με άλλες μορφές ακόμη και φασιστικές».
Ασφαλές συμπέρασμα: το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή, κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά!

http://ethnikismos.net



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]