Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ Ο… ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; – ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η «ΑΣΠΙΛΗ» ΚΑΙ «ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ!!



Έμαθε κι από ίντερνετ τώρα στα γεράματα ο… μαθουσάλας Μητσοτάκης (95 χρονών παρακαλώ…) κι έχει και λογαριασμό στο Facebook!
Διόλου τυχαία, λοιπόν, (ένεκα των πολιτικών εξελίξεων των ημερών) ανήρτησε στο λογαριασμό του μια φωτογραφία από τις συναντήσεις του με την ηγεσία της άκρας αριστεράς το 1989, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Φώτης Κουβέλης, ο Λεωνίδας Κύρκος, η Μαρία Δαμανάκη και άλλοι. H λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία είναι η ακόλουθη: «Ιούνιος 1989 – Συνάντηση με την ηγεσία της Αριστεράς για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας. Διακρίνονται από αριστερά Θανάσης Κανελλόπουλος, Φώτης Κουβέλης, Μαρία Δαμανάκη, Αθανάσιος Τσαλδάρης, Λεωνίδας Κύρκος.».

Και τι μας θύμισε; Ότι η «άσπιλη» και «αμόλυντη» αριστερά έχει κυβερνήσει τον τόπο! Και μάλιστα, η ενιαία τότε αριστερά, με το ΚΚΕ μέσα! Η οποία συγκυβέρνησε σε δύο φάσεις: μία με τον Μητσοτάκη (για την «κάθαρση» – που δεν έγινε ποτέ…) και μία δεύτερη με Παπανδρέου και Μητσοτάκη μαζί («οικουμενική»).

Τέλος, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, υπενθυμίζουμε ότι μια από τις πιο σπουδαίες αποφάσεις της «οικουμενικής» συγκυβέρνησης, ήταν και η παράδοση της ψηφιακής τηλεφωνίας στον Κόκκαλη, με κοινή απόφαση των τριών τότε πολιτικών αρχηγών: Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Φλωράκη!

(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: την ίδια ώρα που το ΚΚΕ συγκυβερνούσε στην Ελλάδα, στην Σοβιετική Ένωση και στις υπόλοιπες χώρες του σιδηρού παραπετάσματος κατέρρεαν ένα προς ένα τα κομμουνιστικά καθεστώτα…

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]