Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...

| No comment
Γιάννης Ζουμπουλάκης:“Θέλω να πιστεύω ότι η κρίση υπήρξε η συντριβή των πατριωτικών ψευδαισθήσεων γιατί προσγείωσε στην σκληρή πραγματικότητα τους νεο-ήρωες της φακής μουτζουρώνοντας στα μούτρα των εθνικοφρόνων, των χρυσαυγητών και των τραμπούκων την μπογιά της ελληνικής σημαίας…”

Ένα άρθρο γεμάτο χαιρεκακία και αθεράπευτο μαρξιστικό κόμπλεξ για κάθε τι εθνικό, και υπέρ της… κρίσης (γιατί τσαλάκωσε την εθνική υπερηφάνεια, που είναι καρφί στο μάτι κάθε μαρξιστή), γράφτηκε στo καθεστωτικό «Βήμα», από κάποιο (ορφανό του Στάλιν προφανώς), ονόματι Γιάννη Ζουμπουλάκη, με τον τίτλο «Η παρέλαση των ηττημένων».
Και δεν θα μπορούσε να λείψει η απαξιωτική και συκοφαντική αναφορά στους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Ιδού το έμεσμα: “Μαθαίνω ότι εφέτος – όπως και πέρυσι – δεν θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο που την ξέραμε τόσα χρόνια. Τέρμα δηλαδή τα τανκς, τα αεροσκάφη και το υπόλοιπο τσίγκινο τσίρκο που επί δεκαετίες μοστράριζε το ψέμα μιας χώρας-τσίρκο. Θα παρελάσουν μόνο «πεζοπόρα τμήματα».

Ήρθε η ώρα της παρέλασης των ηττημένων. Η δίαιτα στην παρέλαση οφείλεται ασφαλώς σε λόγους οικονομίας. No money, no army. Είναι όμως μόνο τα λεφτά οι λόγοι; Θέλω να πιστεύω πως όχι. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι οφείλουμε σε αυτή τη διαβολεμένη την κρίση. Θέλω να πιστεύω ότι η κρίση σήμανε μεν το τέλος της απίστευτης σπατάλης σε καύσιμα άχρηστων ταρατατζούμ, αλλά συγχρόνως σήμανε το τέλος της ηδονής του Έλληνα για το θεαθήναι. Θέλω να πιστεύω ότι η κρίση υπήρξε η συντριβή των πατριωτικών ψευδαισθήσεων γιατί προσγείωσε στην σκληρή πραγματικότητα τους νεο-ήρωες της φακής μουτζουρώνοντας στα μούτρα των εθνικοφρόνων, των χρυσαυγητών και των τραμπούκων την μπογιά της ελληνικής σημαίας με την οποία περιφέρονταν κακά μακιγιαρισμένοι και με ψεύτικη υπερηφάνεια. Θέλω να πιστεύω ότι η κρίση έκανε κάποιους να καταλάβουν ότι επί δεκαετίες ολάκερες βαυκαλίζονταν μπροστά στη θέα μαριονετών που τιμούσαν μια «αντίσταση» που στην τελική περιορίστηκε σε ένα «Οχι»…”

xryshaygh.wordpress.com

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ...ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ...ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΛΟΞΕΝΕΙ....

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ... ELNEWS




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]