Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ...

| No comment



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Στις αρχές Νοεμβρίου, λοιπόν, μάθαμε ότι οι «αρχές» ερευνούσαν τις off shore του Καρατζαφέρη, που έκρυβαν μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων. Το μαύρο χρήμα βρέθηκε και από τότε αναμένουμε την παραπομπή του στον εισαγγελέα και εν συνεχεία τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Και περιμέναμε, και περιμέναμε…


Ωστόσο, φαίνεται πως ο εισαγγελέας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», της μνημονιακής Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν, τον… ξέχασε τον… εντιμότατο Καρατζαφέρη! Ο οποίος, αντί να σαπίζει στις φυλακές, συμμετέχει πανελεύθερος στις προσεχείς εκλογές!
Άρχισε δε και τις συνήθεις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Από την εκπομπή του Παπαδάκη (αυτουνού που φοράει μουστάκι…) στον ΑΝΤ 1 (του εντιμότατου ολιγάρχη Κυριακού), όπως τον παλιό καλό καιρό, που είχε πιάσει στασίδι στη συγκεκριμένη εκπομπή (και όχι μόνο σ’ αυτήν…). 
«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα» δήλωσε ο θρασύτατος. Κατηγορίες; Ποιες κατηγορίες; Ποιος τις θυμάται τώρα πια;
Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Ιούδας Αλεξόπουλος, θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛάΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές: «Ο κ. Αλεξόπουλος θα είναι μαζί μας». Προφανώς, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ότι και ο Μπούκουρας θα είναι στα ίδια ψηφοδέλτια… Μάλιστα! Γι’ αυτό, λοιπόν, «ξέχασε» ο εισαγγελέας να καλέσει τον… εντιμότατο, προφανέστατα κατόπιν «εντολής Σαμαρά». Για να χρησιμοποιηθεί ότι έχει απομείνει από το μόρφωμά του ως… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, στις προσεχείς εκλογές!
Φανταστείτε πόσο απελπισμένος είναι ο φον Αντωνάκης, για να φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιεί ως ανάχωμα αυτό το απολειφάδι!
(ΥΓ): Πάντως, ο… αυθεντικός Ιούδας, πήγε και κρεμάστηκε μετά την προδοσία του… Δεν έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές!

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]