Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σταύρακας ο ποταμίσιος! "Μια εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να γίνει τρίτη δύναμη." Και άμα σου κάτσει;;;

| No comment


Μια δήλωση ευθεία παραδοχή ήττας και παραχώρησης της τρίτης θέσης στην Χρυσή Αυγή έκανε ο Σταύρακας ο Ποταμίσιος. Εμείς, βέβαια, το ξέραμε μήνες τώρα πως το κατασκεύασμα των μεγαλοεργολάβων δεν ήταν στην τρίτη θέση, αλλά σήμερα το παραδέχθηκε και ο ίδιος σε ένα λάθος που θα το θυμάται σε όλη του την ζωή. 



Έτσι, ζήτησε να μην επιτρέψουν οι ψηφοφόροι να αναδειχθεί "μια εγκληματική οργάνωση τρίτη δύναμη" κατά την διάρκεια του δημόσιου διαλόγου που είχε με πολίτες το βράδυ της Παρασκευής.

«Το Ποτάμι είναι μια τίμια και καθαρή πρόταση» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας ότι «θα πρέπει η χώρα να έχει ως τρίτη επιλογή μια ευρωπαϊκή και δημοκρατική δύναμη».
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ένα κόμμα που βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της Δημοκρατίας να ξεπεράσει το Ποτάμι» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι «θα είναι ένα πολύ κακό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία, αλλά και την Ευρώπη, εάν ανακηρυχτεί τρίτη δύναμη μια οργάνωση που κατηγορείται για πολλές, μικρές και μεγάλες, εγκληματικές ενέργειες».

Έτσι είναι! Όταν συνειδητοποιείς πως χάνεις, προβαίνεις σε δηλώσεις πιο νωρίς από την ώρα της κάλπης και σε χαρακτηρισμούς... τύπου "εγκληματική οργάνωση" - που βεβαίως και επιστρέφουμε - ακόμη νωρίτερα...

Ρε Σταύρακα, αφού όλοι σε έχουν πάρει χαμπάρι. Μέχρι και οι "δικοί σου" που σε παρατάνε στο νήμα. Που είναι οι προτάσεις σου; Οι σκέψεις σου; Όλα δανεικά και όλα κλεμμένα. Λαγός του Σαμαρά είσαι που δεν θα έχεις πρόβλημα να συνεργαστείς και με τον Σύριζα! 

ΟΛΑ είσαι ικανός να αποδεχθείς αρκεί να συνεχιστούν τα μνημόνια και φυσικά να συνεχίσει να παίρνει έργα ο μεγάλος αφέντης..

xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]