Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ BANKINGNEWS:»ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

| No comment


Άρθρο του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο bankingnews.gr, υποψηφίου βουλευτή στην περιφέρεια ΑττικήςΗ Χρυσή Αυγή αποτελεί αδιαμφισβήτητα μοναδικό φαινόμενο στην νεότερη ευρωπαϊκή πολιτική ιστορία. Είναι το μόνο Κίνημα που υπέστη ολοκληρωτικό πόλεμο από το διεθνές Σύστημα εξουσίας και κατάφερε να αντέξει και να ισχυροποιηθεί, την ώρα που οι εγχώριοι διώκτες μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) οδεύουν προς την καταστροφή. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί ψήγματα της πολεμικής που έπληξε τον Λαϊκό Σύνδεσμο, τότε θα είχε βάλει προ πολλού λουκέτο και τα επιφανή στελέχη του θα είχαν προσχωρήσει στην μνημονιακή εξουσία. Εδώ, χωρίς καμία απολύτως πίεση, πήγε μόνος του στο λόμπυ της διεθνούς τοκογλυφίας και δήλωσε πως αποδέχεται αναφανδόν την περίφημη ECCL γραμμή, δηλαδή το νέο μνημόνιο  (βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Σταθάκη-Μηλιού στο Λονδίνο).

Με το παρόν άρθρο θα τολμήσω ορισμένες προβλέψεις για το άμεσο, αλλά και για το απώτερο πολιτικό μέλλον της χώρας. Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν θα έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτοδυναμία, και θα οδηγηθεί σε συγκυβέρνηση, προφανώς με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Ο ίδιος ο Τσίπρας άλλωστε ξέπλυνε τον Βενιζέλο με την επίσημη συνάντησή τους στο υπουργείο εξωτερικών. Φαίνεται πως ξεχάστηκε η λίστα Λαγκάρντ και το σκάνδαλο των υποβρυχίων μπροστά στη δίψα της εξουσίας.

Η ΝΔ του Σαμαρά θα υποστεί πανωλεθρία, θα αλλάξει αμέσως ηγεσία και πολύ σύντομα θα κλείσει τον ιστορικό της κύκλο, που ξεκίνησε με μία εθνική προδοσία (Καραμανλής και Κυπριακό) και τελείωσε επίσης με μία εθνική προδοσία (Σαμαράς και Μνημόνιο). Τρίτο κόμμα θα είναι με διαφορά η Χρυσή Αυγή, που θα αποτελεί ουσιαστικά την επόμενη εθνική αντιπολίτευση.

Τα υπόλοιπα κόμματα (ΚΚΕ, Ποτάμι) θα συνεχίσουν να γεμίζουν με την ανυπαρξία τους τα κοινοβουλευτικά έδρανα. Την επόμενη μέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλάβει την εγκληματική πολιτική Σαμαρά, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις άνευ ουσίας και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν θα καταγγείλει το μνημόνιο, δεν θα κουρέψει δραστικά το δημόσιο χρέος, ούτε λόγος να γίνεται για λογιστικό έλεγχο του χρέους και συμψηφισμό του κατοχικού δανείου με το (εικονικό) χρέος της Ελλάδος προς την Γερμανία. Σίγουρα δεν θα γίνει εξεταστική για το μνημόνιο, απ’ την στιγμή που όλοι οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές που «αναβαπτίστηκαν» στον ΣΥΡΙΖΑ (Τζάκρη κλπ), το ψήφισαν με χέρια και με πόδια.

Οι κλέφτες πολιτικοί δεν πρόκειται να μπουν φυλακή και τα κλεμμένα δεν πρόκειται να επιστραφούν στους πολίτες. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κλείσει τον κύκλο του και η (δήθεν) αριστερή παρένθεση θα πάει την (δήθεν) αριστερά 100 χρόνια πίσω. Τότε ακριβώς είναι που θα έλθει η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η σκευωρία που αντιμετωπίζουμε έχει ήδη καταπέσει.

Η ψήφος του ελληνικού λαού, η νωπή λαϊκή εντολή θα μας οδηγήσει από τα κελιά της μνημονιακής φυλακής στα έδρανα της εθνικής αντιπολίτευσης. Η Χρυσή Αυγή είναι «καταδικασμένη» να κυβερνήσει την Ελλάδα, γιατί είναι η μόνη δύναμη που απαντά στην αγωνία του Ελληνισμού για εθνική επιβίωση. 2,5 εκατομμύρια ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές. Οι νέοι κάτω των 25 ετών είναι ελάχιστοι (κάτω από ένα εκατομμύριο). Με τους σημερινούς ρυθμούς, σε ελάχιστες δεκαετίες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Μέσα σε έναν αιώνα ο Ελληνισμός θα έχει πεθάνει.

Η Χρυσή Αυγή είναι το  μοναδικό αντίσωμα ενάντια σε αυτόν τον καταστρεπτικό ιό που συγκλονίζει το σώμα και την ψυχή της Ελλάδος. Μία ισχυρή εθνική ηγεσία με πυρήνα την Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη εθνικής αφύπνισης και δράσης για την επιβίωση του Λαού μας. Οι σαρωτικές αλλαγές που θα επέλθουν στο πολιτικό σκηνικό όλων των ευρωπαϊκών κρατών και η αναβάπτιση των εθνικών κομμάτων υπό το πρίσμα μίας Ευρώπης των Πατρίδων θα επιταχύνουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Πολύ σύντομα, έπειτα από μία αποτυχημένη αριστερή μνημονιακή παρένθεση, η πλειοψηφία των πολιτών θα στραφεί στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής ως μόνη ελπίδα για το αύριο.

Και τότε εμείς, ο κορμός του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας σφυρηλατηθεί μέσα στην φωτιά ενός ανελέητου πολιτικού πολέμου, θα καλέσουμε του Έλληνες να αγωνιστούμε ενωμένοι για την σωτηρία της Πατρίδας μας.

Φυλακές Κορυδαλλού
22 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]