Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει τον Καρατζαφέρη... "Η συμπλοκή έγινε 50 μέτρα μακριά από την πλατεία".

| No comment
Διαψεύδει η Αστυνομία ότι το όχημα της ασφάλειας του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, ή ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά ληστών και αστυνομικών στην Τραγάνα κατά την καταδίωξη που ακολούθησε τη ληστεία τραπέζης στην Αταλάντη.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 3 ληστές, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Eurobank στην Αταλάντη και, με την απειλή καλάζνικοφ, πήραν τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία, περίπου 8.100 ευρώ και 40 ευρώ από πελάτη της τράπεζας, καθώς και ένα φορητό χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από περιπολικό, το οποίο και τους κατεδίωξε στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στην περιοχή της Τραγάνας, έπειτα από συμπλοκή με τους αστυνομικούς, εγκατέλειψαν ένα καλάζνικοφ, το άδειο χρηματοκιβώτιο και μια κουκούλα. Οι ληστές διέφυγαν με κατεύθυνση την Αθήνα και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή της Θήβας, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.



Δηλώσεις Γ. Καρατζαφέρη για το περιστατικό

Για το περιστατικό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Ήμασταν εδώ και συζητάγαμε και περνάει ένα αυτοκίνητο, -μάλλον BMW-, βγαίνει ένας με το καλάζνικοφ και αρχίζει να ρίχνει.

Τους πετάω όλους κάτω. Ακροβολίστηκε βέβαια και η ασφάλεια. Αμέσως περνάει ένα περιπολικό από πίσω. Έμαθα ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το αμάξι, ίσως και το καλάζνικοφ και προσπάθησαν να διαφύγουν".

Ωστόσο, η Αστυνομία διευκρινίζει ότι η συμπλοκή έγινε 50 μέτρα μακριά από την πλατεία..


thermopilai.org

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]