Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο βρετανικός Guardian αναπαράγει τον ανθελληνισμό του Σύριζα στην Ευρώπη !!!

| No comment
Μετά από μια μακρά σειρά υβριστικής, δυσφημιστικής και ατεκμηρίωτης, εργολαβικής αρθρογραφίας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την βρετανική φυλλάδα Guardian, σειρά τώρα παίρνει το περίφημο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο καθώς φαίνεται καίει τους αριστερούς πολύ περισσότερο από τα έργα και τις ημέρες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, δια των οποίων μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού ζει στα όρια της εξαθλίωσης ενώ άνω των 7.000 συμπατριωτών μας έχει οδηγηθεί στην αυτοκτονία.
Υπό τον βαρύγδουπο και μη ανταποκρινόμενο στην ελληνική πραγματικότητα τίτλο: «διαστάσεις επιδημίας παίρνει η ρατσιστική και ομοφοβική βία στην Ελλάδα», τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης παρουσιάζουν δημοσίευμα του Guardian το οποίο αναφέρεται στο επαίσχυντο και εξόχως ανθελληνικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Η γραμμή του σχετικού άρθρου δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό από τις πάγιες και χιλιοπαιγμένες θέσεις των κομμάτων της Αριστεράς και δη του Σύριζα, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και βεβαίως με τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η βρετανική φυλλάδα λοιπόν, μετά το καμπανάκι που εδώ και μήνες κρούει για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής (κίνδυνο όχι για τον Ελληνικό Λαό αλλά για τους εγχώριους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων), εμπλουτίζει την εμετική της προπαγάνδα κάνοντας λόγο για «επιδημία ρατσιστικής και ομοφοβικής βίας στην Ελλάδα», επιχειρώντας να προσδώσει μια ακόμη «προοδευτική» εκδοχή στην αναγκαιότητα όχι απλώς της ψήφισης του αντιρατσιστικού εκτρώματος από την ελληνική Βουλή αλλά περαιτέρω της υιοθέτησής του από την ελληνική κοινωνία. Ως εκ τούτου, η «αντικειμενική» και «έγκυρη» δημοσιογραφία της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να παίξει το δικό της ρόλο, να βάλει το δικό της λιθαράκι, σε μια υπόθεση που πλήττει καίρια την ελευθερία γνώμης και έκφρασης στην Ελλάδα.

Όπως έχει κατά κόρον συμβεί στο παρελθόν, μακρινό αλλά και πρόσφατο, το γνωστό για τον ανθελληνισμό του μέσο, υιοθετεί πλήρως την παραμυθολογία της ελληνόφωνης Αριστεράς, επιδιώκοντας να δυσφημίσει τον Ελληνικό Λαό. Συνεπώς, στις μέχρι πρότινος σωρηδόν κατηγορίες περί ραγδαίας ανόδου του ρατσισμού στην Ελλάδα προστίθενται οι συκοφαντίες περί ομοφοβικών επιθέσεων, οι οποίες όπως και οι «ρατσιστικές», βρίσκονται μονάχα στην αχαλίνωτη φαντασία των αριστερών απατεώνων.
Επί τούτου και προς δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη, χρησιμοποιείται κάποιος Κώστας αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος ανήκει στην «αντίπερα όχθη» και εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του, δέχτηκε επίθεση από τη Χρυσή Αυγή! «Στην αρχή δύο άντρες σε μια μοτοσικλέτα μάς έριξαν βρόμικα νερά και άρχισαν να γελούν εις βάρος μας. Στη συνέχεια μια ομάδα 12-15 ατόμων με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια ήρθαν κατά πάνω μας και άρχισαν να μας χτυπούν επί 10 λεπτά», σημειώνει ο «Κώστας». Υπαρκτό πρόσωπο ή προϊόν της επιστημονικής φαντασίας της Αριστεράς δεν έχει σημασία, καθώς εκείνο το οποίο επιδιώκεται ξεκάθαρα είναι να συνδεθεί η Χρυσή Αυγή με την περιβόητη «έξαρση» των ομοφοβικών κρουσμάτων.
Όπως συνέβη και με τις περίφημες παλαιότερες δημοσιεύσεις της συγκεκριμένης φυλλάδας, περί ρατσιστικών επιθέσεων φερόμενων ως Χρυσαυγιτών σε μετανάστες, δεν παρατίθεται το παραμικρό τεκμηριωμένο στοιχείο το οποίο να αποδεικνύει την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής στην όλη ιστορία. Λάσπη, λάσπη και ξανά λάσπη προκειμένου να τσιμπήσουν οι αδαείς και να διαμορφωθεί στο εξωτερικό η ψευδαίσθηση πως η σημερινή Ελλάδα δεν διαφέρει από τη Νότιο Αφρική κατά την περίοδο του απαρτχάιντ.
Προς επίτευξη αυτού του στόχου, καθοριστική είναι η συμβολή των ανθρώπων της Αριστεράς. Η Άννα Χατζησοφιά του Σύριζα και ο Πέτρος Τατσόπουλος, δεν χάνουν την ευκαιρία να στάξουν χολή κατά των Ελλήνων. Η πρώτη, δηλώνει υστερικά: «κατ' όνομα μόνο ο αντιρατσιστικός νόμος καλύπτει τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες», ενώ ο δεύτερος επισημαίνει πως «είναι σημαντική παράλειψη η άρνηση της προστασία των γκέι» και «ο νόμος αυτός, στην πραγματικότητα, επιτρέπει στους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι ομοφυλόφιλοι σε αυτή τη χώρα είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα». Βεβαίως με ένα ατελείωτο πλήθος ομοφυλόφιλων να κατακλύζει τον πολιτικό αλλά και τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, κρίνεται αδύνατο για τους κάθε λογής και φυράματος υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, να πείσουν πως υφίσταται στην Ελλάδα ρατσισμός εις βάρος τους.
Εν κατακλείδι, εκείνο το οποίο διακρίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι το γεγονός της πλήρους ταύτισης όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου στην γραμμή της εξυπηρέτησης των επιταγών των διεθνών αφεντικών, τα οποία ορέγονται και σχεδιάζουν την εκρίζωση των πάτριων ηθών και εθίμων, της ελληνικής κουλτούρας και των διδαχών των προγόνων μας. Υπό την προϋπόθεση της εξάλειψης της ελληνικότητός μας, οι εξουσιαστές ευελπιστούν ότι θα σημάνει για την Πατρίδα μας η απαρχή μιας πολυφυλετικής κοινωνίας, ελευθέρων ηθών, κατά τα πρότυπα των υποτίθεται πολιτισμένων δυτικών κοινωνιών και δη των ΗΠΑ. Δημοσιεύματα τύπου Guardian, απλώς πιστοποιούν την ανωτέρω διαπίστωση.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]