Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

«Τουρκικά» πλέον τα F-16A/B Block 15 του Πακιστάν !!! ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...

| No comment


Τα τέσσερα τελευταία μαχητικά F-16A/B Block 15 της Αεροπορίας του Πακιστάν που αναβαθμίστηκαν στο επίπεδο Block 15 MLU (αντίστοιχο της έκδοσης Block 50/-52) στο πλαίσιο του προγράμματος Pakistan F-16 Modernization Program (γνωστό και ως «Peace Drive II»), παρέδωσε η Turkish Aerospace Industries, Inc. (TAI) κατά τη διάρκεια τελετής που έλαβε χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις της TAI στην Άγκυρα.


Ο εκσυγχρονισμός της δομής και των ηλεκτρονικών συνολικά 41 μαχητικών F-16A/-B Block 15 της Αεροπορίας του Πακιστάν ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου από την TAI στο πλαίσιο σύμβασης που της ανέθεσε το υπουργείο Άμυνας του Πακιστάν το 2009. Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετείχε και προσωπικό της Αεροπορίας του Πακιστάν το οποίο πριν παρακολούθησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που παρείχε η TAI.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τύπου της TAI, η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης των μαχητικών του Πακιστάν αφενός επιβεβαίωσε την καθιέρωση της εταιρίας ως κορυφαίας στην παγκόσμια αεροδιαστημική βιομηχανία και αφετέρου ως βάση για την περαιτέρω αμυντική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]