Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ;;;

| No comment
Περίεργο παιχνίδι παίζεται στο (υπό διάλυση…) κόμμα του προέδρου Πάνου. Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική βουλευτής του Ραχήλ Μακρή παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, για κάποιες αναρτήσεις που έκανε η βουλευτής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσαν στελέχη του κόμματος.
Η μία ανάρτηση αφορούσε την τοποθέτηση ως υπεύθυνης στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη, με την Ραχήλ Μακρή να κάνει το ακόλουθο σχόλιο στο Facebook: «Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».


Ωστόσο, η δεύτερη ανάρτηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Επρόκειτο για ένα βίντεο του 2011, με τον πρόεδρο Πάνο να λέει πως «δεν φεύγω από το σπίτι μου» (εννοώντας τη νουδούλα…), «καταλαβαίνω τον Αντώνη Σαμαρά που πιέζεται από το εξωτερικό», «εγώ με τον Σαμαρά μεγάλωσα» και άλλα τέτοια.

Και το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι το εξής: ποιος ο λόγος να αναρτήσει τώρα η Ραχήλ το συγκεκριμένο βίντεο; Μήπως επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία παζαρέματος για επιστροφή του προέδρου Πάνου και των συν αυτώ, στο κόμμα της… μεγάλης παράταξης;

(ΥΓ): Και τι εννοούσε άραγε η Πιπιλή όταν έλεγε προ ημερών ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν στη νουδούλα οι… ψεκασμένοι; Τι γίνεται εδώ πρόεδρε Πάνο; Τι παιχνίδι παίζεις;
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]