ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! "Bάφτισαν" Τιμοριανό αξιωματικό "χρυσαυγίτη με αντιαρματικό"!!!

| No comment


"«Αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low», γράφει το καταγέλαστο ρεπορτάζ αναφερόμενο στην παραπάνω φωτογραφία.Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία «στοιχείο» της δικογραφίας είναι από το διαδίκτυο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία ακόμα φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και αυτή ως «στοιχείο». Πρόκειται για τον Αλφρέντο Ρεϊνάντο, στρατηγό του Ανατολικού Τιμόρ που έχει πεθάνει το 2008.
Όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο εν λόγω είναι "προφανώς Χρυσαυγίτης", αλλά από την... Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ!
Αμέσως μετά το ρεπορτάζ αναφέρεται σε «εκπαίδευση» μελών της Χρυσής Αυγής με «όπλα». Το πρόβλημα στην εν λόγω φωτογραφία είναι ότι τα «όπλα» είναι καταφανώς τύπου paintball γεγονός που αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας από τις μποτίλιες με το αέριο προώθησης. Τα συγκεκριμένα «όπλα» διατίθενται ελεύθερα και μάλιστα σύλλογοι αυτού του αθλήματος, διοργανώνουν παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά παίζουν το εν λόγω άθλημα με τα «όπλα» - «στοιχεία κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Όπως έγραφε μία εφημερίδα προσκείμενη στη ΝΔ, "λερώνουν, αλλά δεν σκοτώνουν". Το γεγονός ότι τα "όπλα" της δικογραφίας είναι ψεύτικα το είχε παραδεχτεί και το ίδιο το "Βήμα" σε παλιότερο δημοσίευμα, όμως τώρα το "ξεχνά" επιχειρώντας την επαναφορά του θέματος. 
Δείτε και μία φωτογραφία από ανάλογο παιδικό πάρτι, από το εξωτερικό. Σας παραθέτουμε και τον σύνδεσμο της φωτογραφίας, γιατί αν δεν το κάνουμε, αύριο θα υπάρχει ρεπορτάζ του "Βήματος" που θα λέει ότι "Χρυσαυγίτες εκπαιδεύουν παιδιά στην χρήση όπλων". Ανάλογοι σύλλογοι υπάρχουν πάμπολλοι και στην Ελλάδα:
Το τρίτο «στοιχείο» στο οποίο μάλιστα «εστιάζει η Αντιτρομοκρατική» είναι η φωτογραφία ενός ανθρώπου πάνω σε ένα πλοίο. Μετά τον εντυπωσιασμό της φωτογραφίας, αναφέρεται στο άρθρο ότι μιλάμε για «πιθανό μέλος» που κρατά αυτόματο όπλο σε πλοίο, ενώ στη συνέχεια γίνεται νύξη για ανθρώπους που νόμιμα συγκροτούν ασφάλεια σε πλοία που ταξιδεύουν σε περιοχές που δραστηριοποιούνται πειρατές, όπως π.χ. ο Περσικός Κόλπος ή οι ακτές της Σομαλίας.  
Με τέτοια «στοιχεία» κατηγορούν την Χρυσή Αυγή και κρατούν έγκλειστους τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Βουλευτές και στελέχη του Κινήματος, εδώ και έναν χρόνο. Ας πάνε άμεσα στην δίκη, αν τολμάνε, έτσι ώστε να δει όλος ο Ελληνικός Λαός την γελοιότητα."
Αυτή είναι η απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου με τις ανάλογες παραπομπές,οι οποίες είναι χρησιμότατες, διαβάστε τη και κρίνετε μόνοι σας περί του αληθούς. Παρατηρείται πάντως το φαινόμενο της συχνής επανάληψης αναληθών στοιχείων στηριζόμενοι στη άγνοια του κόσμου που είναι κυριολεκτικά αδαής για να περάσουν στο υποσυνείδητό του μέσω του "ντόρου" ότι το τρίτο κομμα της χώρας σχεδίαζε παράνομες πράξεις
Πάντως για την επίμαχη "αντιαρματική" φωτογραφία προσθέτουμε και εμείς την ανάλογη παραπομπή για όσους αμφιβάλλουν. Έ, κάτι δεν πάει καλά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]