Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ελένη Πορτάλιου του Συριζα..."Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ!!! "

| No comment


Η απέραντη υποκρισία του εκκολαπτόμενου πρωθυπουργού Mr. Alexis να επισκεφθεί το Άγιον Όρος συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Την σκυτάλη πήραν σήμερα Αγιορείτες μοναχοί που κατήγγειλαν την υποδοχή Τσίπρα από συγκεκριμένες Μονές, αλλά και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, Πορτάλιου, η οποία σε άρθρο της στηλιτεύει την υποκριτική και ψηφοθηρική στάση του Τσίπρα. 


Όπως και να έχει και τα δυο κείμενα αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο του Σύριζα και τα δημοσιεύουμε.
Το Άγιον Όρος προωθεί αντίχριστους κυβερνήτες
Στο Άγιον Όρος έγινε κι αυτό το απίστευτο. Ήρθε ο πιο βλάσφημος πολιτικός που έχει βγάλλει η Ελληνική ιστορία! Πρόκειται περί του Τσίπρα, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που κόβει σίριζα όλες τις Ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες, τα ήθη και τα έθιμα, ένας οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει ότι όρθιο βρει μπροστά του και αυτά δεν τα λέμε διότι έχουμε κάτι εναντίον του, πλάσμα του Θεού είναι, αν και δεν το αναγνωρίζει, αλλά όταν είσαι Ελληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και σου λέει «θα χωρίσω το κράτος από την Εκκλησία», δεν πρέπει να πεις, όπως ο Μακρυγιάννης: «ποιός είσαι συ τσογλάνι που τρισκατάρατου που θα χωρίσεις την Ελλάδα από την Εκκλησία, που είναι ότι πολυτίμητον τζιβαϊρικον έχομεν;». Όταν πάνε οι συριζαίοι και δεν ορκίζονται χριστιανικά, δεν πρέπει να τους πεις:«Πού πάτε διαβολόπαιδα, που η μάνα σας και η γιαγιά σας, σας μεγάλωσαν με το Σταυρό, το Χριστό και την Παναγία και εσείς διαγράφετε τους προγόνους και τις αρχές τους;»
Πρόεδρε, υποκριτά, λες ότι υπερασπίζεσαι την εργατική τάξη και τι σε πειράζει η Εκκλησία και ο Θεός που λατρεύεται εκεί και την πολεμάς; Εξολοθρευτά, καταργείς τα πάντα, σύμβολα, εικόνες, μυστήρια, σημαίες, παρελάσεις, σύνορα, διότι εσύ δεν πιστεύεις σε τίποτα, δήθεν χάρη των μειονοτήτων και αυτά που απέκτησαν οι πρόγονοί σου με ιδρώτα και αίμα, τα οποία δεν ήταν ξένα, αλλά δικά τους απο χιλιάδες χρόνια και ήταν καταπατημένα κι εσύ τα παραδίδεις , διότι το λέει το κόμμα, για αυτό ισχύει αυτό που λένε: «ο κομμουνιστής δεν έχει Πατρίδα, διότι και τον αδελφό του σκοτώνει για το κόμμα».
Ήρθε ο αρχηγός της αθεϊας και της προδοσίας στο Άγιον Όρος , που δεν σέβεται τίποτα, που ενώ έχει οικογένεια είναι ανύπανδρος, και με παιδιά αβάπτιστα, να κάνει τι; Να προσκυνήσει; Μα δήλωσε άθεος, να μετανοήσει; Μα δεν δήλωσε καμμία μετάνοια, να πει: «Πατέρες, εσείς με δέχεστε με τόση αγάπη, για αυτό και εγώ παίρνω πίσω, ένα από όσα δήλωσα σαν θεομάχος και εκκλησιομάχος. Δήλωσα θα πάρω την περιουσία της Εκκλησίας, επειδή είναι άχρηστη, θα κόψω το μισθό των Ιερέων, διότι είναι άχρηστοι, θα απαγορεύσω κάθε τι το χριστιανικό για να μη θίγονται οι αλλόθρησκοι, θα φτιάξω όλων των θρησκευμάτων εκκλησίες, διότι έχουν ανθρωπιστικά δικαιώματα, θα καταργήσω τα σύνορα για να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι, επειδή η γη ανήκει σε όλους, να νομιμοποιήσω όλες τις ανήθικες πράξεις των ανθρώπων, αφού δεν υπάρχει Θεός να τις απαγορέψει, φυσικά θα καταργήσω και το άβατο, διότι δικαιούνται οι συριζαίϊσσες να μπουν, να πείσουν τους πατέρες να μη κρατούν παρθενία για έναν Θεό ανύπαρκτο. Και αν δεν τα δεχθείτε, έχουμε οργανώσεις να σας τρομοκρατήσουμε, όπως Πύρινες Φωτιές κ.α. Κι αν αντιδράσετε με διαδήλωση, έχουμε κουκουλοφόρους να σας ενοχοποιήσουμε».
Όσα δήλωσε και έπραξε ο κομμουνισμός και η αριστερά (όχι Γιάννης, Γιαννάκης), η ιστορία φρίττει να τα καταγράψει, αυτό όμως δεν δικαιώνει ούτε τη δεξιά, ούτε το κέντρο, διότι αυτοί μας κυβέρνησαν και μας κατέστρεψαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσουμε και την άθεη αριστερά, διότι από πριν γνωρίζουμε τι μας περιμένει.
Όμως, οι Πατέρες τι του είπανε και του κάνανε του νέου Λένιν; Υποδοχές, τιμές, φιλοφρονήσεις, προσκυνήματα! Μα καλά, δεν βρέθηκε κανένας να του πει μιά κουβέντα; Βρέθηκε ένας λαϊκός, που με την προτροπή της ομάδος των Αγιορειτών Πατέρων και την ευλογία του Γέροντα Γαβριήλ πήγε και του είπε: «εσύ είπες ότι είσαι άθεος, γιατί ήλθες στο Άγιον Όρος;» και του απήντησε καμαρωτός: «είδες και αυτό το είπα και στο Άγιον Όρος ήρθα». Κατόπιν, του ξαναλέει «οι αγωνιστές Πατέρες δεν σε θέλουν, να φύγεις», τότε ο αγέρωχος πρόεδρος κατάλαβε το λάθος του, κατέβασε το κεφάλι του και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα.
Ωστόσο, το έργο παίχτηκε, πήγε στην Ιερά Κοινότητα και αφού αντάλλαξαν χαμόγελα και χειραψίες, ο Αγιος Πρώτος τον ξενάγησε στα κειμήλια και τον πήγε στο Πρωτάτο, που εκεί επιτεύχθηκε η πλέον κορυφαία θεατρική σκηνή ολων των αιώνων, ο άθεος ζήτησε και πήγε μόνος του μέσα στο ιερό του Πρωτάτου που είναι η Παναγία Αξιον Εστί και προσευχήθηκε για 10 λεπτά. Και τι μπορεί να ζήτησε ο μισέλληνας και χριστιανομάχος; «Παναγία, κάνε με Πρωθυπουργό να καταστρέψω Εκκλησία και Ελλάδα, όπως οι προηγούμενοι κομμουνιστες αφάνισαν τις δικές τους».
Δυστυχώς, το πιο τραγικό από όλα έγινε στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, διότι πήγε και εκεί η λαίλαπα της ασεβείας και ο Ηγούμενος έλειπε στην Κρήτη και οι ταλαίπωροι πατέρες τον κάλεσαν να έλθει επειγόντως να συναντήσει τον Μέγα Αρχηγό της Αθεϊας και ήλθε ο φουκαράς ο Ηγούμενος στα 80 του, να κάνει ομολογία αθεϊας, να συναντήσει «το βδέλυγμα της ερημώσεως το εστώς εν τόπω αγίω», να τιμήσει, να ευλογήσει και να αναδείξει το μέλλοντα Πρωθυπουργό, που θα ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο των σκοτεινών δυνάμεων που έχει αναλάβει στις 3 επισκέψεις στην Αμερική.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα 4 Μοναστήρια που επισκέφθηκε, Σιμωνόπετρα, τα αδελφά μοναστήρια Ιβήρων και Σταυρονικήτα και Ξενοφώντος, που οι Ηγούμενοι Ελισαίος, Βασίλειος και Αλέξιος έχουν έλθει απ΄έξω και δεν έχουν την αγιορείτικη παράδοση. Για αυτό ο Πρωτεπιστάτης είπε ότι ο Τσίπρας ήλθε καθαρά για πολιτικούς λόγους και υπολόγισε προσεκτικά που θα πάει και τι θα πει, όμως το Άγιον Όρος δεν πρέπει να είναι οργανισμός που δέχεται τον κάθε εγκληματία πολιτικό και προδότη εθνικό που δεν δηλώνει μετάνοια με έμπρακτη αλλαγή πολιτικής και να του δίνει πιστοποιητικό εθνοσωτήρα.
Αφού δεν μπορεί να τους ελέγξει, ας μην τους δέχεται, για χάρη του ποιμνίου που σκανδαλίζεται.
Αυτά που γράφουμε, πολλούς θα ενοχλήσουν, αλλά η αλήθεια πονάει, για αυτό και τον Κύριο πήραν να σταυρώσουν
Αγιορείτες Πατέρες
Ελένη Πορτάλιου: «Όλα για τις ψήφους»
«Δύο υπήρξαν στα προ μνημονίου χρόνια οι θρησκευτικοί προορισμοί του Δεκαπενταύγουστου: η Παναγία Σουμελά και η Μεγαλόχαρη της Τήνου. Καθώς εκεί συρρέει ένα λαϊκός κόσμος πιστών, άλλοι ελπίζοντας στην εξ ουρανού παραμυθία και άλλοι απολαμβάνοντας τη θεία λειτουργία ως μέρος των πανηγυριώτικων εορτών που εξανθρωπίζουν τους τιμώμενους τοπικούς αγίους, οι πολιτικοί δεν έχαναν την ευκαιρία επικοινωνίας με το δικό τους ποίμνιο - τους κατά κόσμον ψηφοφόρους τους - μακριά από τα βάσανα του καθημερινού βίου. Σκωπτικά σχόλια συνόδευαν την παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου στους δύο δημοφιλείς θρησκευτικούς προορισμούς και στο Άγιον Όρος, όπως και τα κομποσκοίνια και οι λαμπάδες της συζύγου του.
Τα τελευταία χρόνια η ανέχεια και η απελπισία μετρίασαν τις ελπίδες των πιστών για τη θεϊκή συνδρομή και οι θρησκευτικοί τόνοι, που είχαν κορυφωθεί με τον ιερό πόλεμο υπέρ της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, έπεσαν. Η Εκκλησία τηρεί αιδήμονα σιωπή για τα κατά κόσμον βάσανα του ποιμνίου της, αποφεύγει γενικά να κάνει αισθητή την παρουσία της, προσφέρει ψιχία φιλανθρωπίας σε σχέση με την τεράστια περιουσία της και την οικονομική στήριξη του κράτους, μέσω άμεσης χρηματοδότησης και φοροαπαλλαγών. Φυσικά υπήρξαν ιεράρχες που αντέκρουσαν ευθέως τη φίλα προσκείμενη στη Χρυσή Αυγή πτέρυγα της Εκκλησίας, αλλά αυτή η στάση δεν αναιρεί την ανταγωνιστική σχέση Αριστεράς και Εκκλησίας πάνω σε μείζονα ζητήματα, όπως ακριβώς η διαδικασία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης από το επίσημο κράτος δεν αναιρεί την ανταγωνιστική σχέση ΣΥΡΙΖΑ - συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Σ’ αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να επισκεφτεί μέρες Δεκαπενταύγουστου το Άγιον Όρος. Η Αυγή αντιμετώπισε το θέμα ειδησεογραφικά με σύντομες ενημερώσεις, από τις οποίες προκύπτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοί του (Ν. Παππάς, Γ. Αμανατίδης, Μ. Λυκόπουλος) δεν συζήτησαν τίποτα ουσιώδες από τα επίδικα των σχέσεων κυβερνώσας Αριστεράς και Εκκλησίας.
Η Ελλάδα είναι ένα ανολοκλήρωτο κοσμικό κράτος - η Εκκλησία στηρίζεται από την πολιτική εξουσία, διαπλέκεται μαζί της ιστορικά και αιμοδοτείται οικονομικά με δημόσιο χρήμα. Πολύ απλά δεν ισχύει ο χωρισμός της Εκκλησίας από το κράτος, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η θέση αυτή δεν θίγει φυσικά ούτε τη χριστιανική εκκλησία των πιστών που έχουν κάθε δικαίωμα να θρησκεύονται, όπως, άλλωστε, και οι πιστοί όλων των άλλων δογμάτων, για τους οποίους υπάρχουν κατάφορες διακρίσεις και παραβιάσεις δικαιωμάτων στη χώρα μας - αναφέρομαι στις αποδιοπομπαίες θρησκείες , όπως το Ισλάμ, και στην πυρπόληση αυτοσχέδιων χώρων λατρείας των πιστών αυτής της θρησκείας. Ανεξιθρησκεία και ισότητα δικαιωμάτων θρησκευόμενων και άθεων δεν πρόκειται να υπάρξει όσο η Εκκλησία παραμένει μέρος της κρατικής δομής και οι πολιτικοί σταυροκοπιούνται όχι ως ιδιώτες αλλά ως εκπρόσωποι της κοσμικής εξουσίας.
Προς τι, λοιπόν, η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της συνοδείας του στο Άγιον Όρος; Σπεύδω να πω ότι ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ και μοναστηριακής διοίκησης του Αγίου Όρους δεν απαγορεύεται εξ ορισμού. Το ζήτημα είναι επί ποίων θεμάτων διαλέγονται. Πάλι από την ειδησεογραφία της Αυγής πληροφορούμαστε ότι αντάλλαξαν ανέξοδες (αμπελο)φιλοσοφικές απόψεις με «ειλικρίνεια» και «σεβασμό» περί της κοινής βάσης της «αλληλεγγύης» και της «ισότητας» που τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι μονές έχουν εγγεγραμμένες στις σημαίες τους. Οι αναφορές στο Νίτσε και τον Ηράκλειτο - μυστήριο τι είπαν επ’ αυτών οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ - καλύτερα να μείνουν ασχολίαστες.
Αυτό, όμως, που αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τους Ζαπατίστας αλλά και για τους απανταχού της γης υποστηρικτές τους είναι η ταύτιση των κοινοτήτων των μοναχών με τις Ζαπατίστικες κοινότητες. Το σύνθημα «Όλα για όλους τίποτε για μας» χρησιμοποίησε, όπως γράφει η Αυγή, ο Αλέξης Τσίπρας για να περιγράψει τον τρόπο ζωής των πατέρων του Άθω. Τα άγια τοις κυσί, λοιπόν. Όλα για τους (φανταστικούς) ψήφους που η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εισρεύσουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια της θρησκευτικής οδού. Ταυτόχρονα όμως - και κυρίως - διαβεβαίωση της θρησκευτικής εξουσίας του Αγίου Όρους ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συμμάχων. Δεν χρειάζεται να διαβάζουμε πίσω από τις γραμμές, οι γραμμές παρουσιάζονται με σαφήνεια σε όλα όσα αποσιωπήθηκαν...

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]