Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΚΤΑΚΤΟ !! Συνελήφθη ο Ν.Μαζιώτης μετά από μάχη με την ΔΙΑΣ στο Μοναστηράκι !!

Συνελήφθη πριν από λίγο στο Μοναστηράκι, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μεταμφιεσμένος με περούκα, έβγαινε από κατάστημα με στρατιωτικά είδη και αφού προηγήθηκε συμπλοκή με περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, στην οδό Μητροπόλεως στο νούμερο 44. Η σύλληψη ήταν αιματηρή καθώς, έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ στο πόδι, ο ίδιος δέχθηκε μια σφαίρα στο στήθος η οποία σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ο Μαζιώτης τραυματίστηκε στην κοιλιά.
Επίσης από τις σφαίρες του Μαζιώτη τραυματίστηκε στο πόδι κι ένας Αυστραλός τουρίστας που περνούσε από το σημείο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά οπωσδήποτε είναι ένα άσχημο μήνυμα για τον τουρισμό, το οποίο δυστυχώς θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είχε δοθεί αόριστη πληροφορία στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αθήνας για "ύποπτο" άτομο την οποία τα στελέχη της ΔΙΑΣ την αξιοποίησαν. "Η αντιτρομοκρατική δεν έχει καμία εμπλοκή στο συμβάν", αναφέρει έγκυρη πηγή της ΕΛΑΣ στο defencenet.gr και μάλλον έτσι είναι αφού αποκλείεται να υπήρχε πληροφορία γα τον Μαζιώτη και να έστελναν μόνο τα παιδιά της ΔΙΑΣ, οι οποίοι πάντως τα κατάφεραν άριστα.
Ο συλληφθείς στην κλήση ενός αστυνομικού της ΔΙΑΣ για να σταματήσει άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, τραυματίζοντας έναν περαστικό στην οδό Μητροπόλεως, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες επί της οδού Βαλτετσίου.
Τα στελέχη της ΔΙΑΣ δεν φοβήθηκαν, όταν είδαν τον συνάδελφό τους να πέφτει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, αλλά ανταπέδωσαν με ακρίβεια τα πυρά. Αποτέλεσμα ήταν να εξουδετερωθεί ο Μαζιώτης με εύστοχα πυρά.
Φαίνεται ότι η επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Β.Κικίλια στην έδρα της ΔΙΑΣ την περασμένη εβδομάδα ήταν γούρικη και ενθάρρυνε αρκούντως τα στελέχη.
Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται ότι ο Ν.Μαζιώτης έχει τραυματισθεί βαριά..

Στην επόμενη φτωτό φάινεται και η περούκα που χρησιμοποίησε ο τρομοκράτης για να μην αναγνωριστεί.
Ο τρομοκράτης χρησιμοποίησε πιστόλι Standard της USP πιθανότατα κλεμμένο από αστυνομικό.
Υπενθυμίζεται πως από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Θησέας» που στόχο έχει την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, του παραεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και της μετανάστευσης χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Πάνοπλοι αστυνομικοί σαρώνουν τα στενά και τις «πιάτσες» των μικροπωλητών, προχωρώντας σε κατάσχεση εμπορευμάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.







Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]