Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Με αφορμή τη μετακόμιση των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (η οποία πανηγύριζε προ ημερών και μιλούσε για νίκη του… λαϊκού κινήματος, νομίζοντας ότι… κλείνουν τα γραφεία των Πατρών!), αναφέρει τα εξής προβοκατόρικα:
«Πάτρα: Οι κάτοικοι της Τριών Ναυάρχων αντιδρούν στην ενδεχόμενη μετακόμιση των γραφείων της Χρυσής Αυγής σε πολυκατοικία της περιοχής

Μόνο και μόνο στο άκουσμα και στις πληροφορίες πως θα μεταφερθούν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Πάτρας από την περιοχή της Παντάνασσας σε χώρο στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί είναι ιδιαιτέρως έντονες στους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα μάλιστα, έγινε συνέλευση σε πολυκατοικία στην Τριών Ναυάρχων που ζητήθηκε από την Χρυσή Αυγή να ενοικιαστεί διαμέρισμα για να το χρησιμοποιήσουν ως γραφεία, όμως η άρνηση των υπολοίπων ενοικιαστών και ιδιοκτητών ήταν κάθετη, όπως τη μετέφεραν στο διαχειριστή του κτιρίου.
Όμως και οι αντιφασίστες που αντιδρούν σε οποιαδήποτε παρουσία της Χ.Α. στην Πάτρα, πληροφορούμενοι αυτό το ενδεχόμενο δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να μετακομίσει ούτε και εκεί».


Και βέβαια, όλο αυτό το νταβαντούρι που προσπαθούν να δημιουργήσουν με τις δήθεν… λαϊκές αντιδράσεις για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αφορούν στην πραγματικότητα τον μικρόκοσμό τους. Πέραν αυτού, οι συριζομούρηδες είναι… κοπέλες (και μάλιστα του… Παρθεναγωγείου) με τους Σαμαραβενιζέλους (που πίνουν το αίμα του λαού με το καλαμάκι…), αλλά παριστάνουν τους… Γιαγκούλες στην Χρυσή Αυγή! Αποδεικνύοντας στην πράξη, ακόμα και στον πιο καλόπιστο απέναντί τους, ότι δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από μία ακόμα συνιστώσα του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, σε διατεταγμένη παρακρατική υπηρεσία από τη ντόπια ολιγαρχία του πλούτου και τους διεθνείς τυράννους. Αλλά, σιγά που θα τις φοβηθούμε τις ξακουστές γαλιάντρες με τα… καρότα. Και να μη ζορίζονται πολύ, γιατί μπορεί να φύγει κανένας πόντος από το… καλτσόν! Άιντε μπράβο…
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]