Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ… ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ !!




Μάλιστα, το είδαμε κι αυτό στην κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους (σιωνιστές) Ελλάδα του Σαμαρά: αριστεριστές, με ύφος χιλίων Στάλιν, να ρωτάνε την αστυνομία «Πόσες προσαγωγές έγιναν έξω από το Εφετείο στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής;»!



Κι όταν διαπιστώνουν ότι δεν έγινε καμία (για κάποια μικροεπεισόδια που προκλήθηκαν από τον υπερβάλλοντα ζήλο κάποιων αστυνομικών οργάνων, προφανώς κατόπιν εντολής Σαμαρά…), απομονώνουν μια περίπτωση και δε διστάζουν να υποδείξουν δημοσίως (από διαδικτύου…) έναν εθνικιστή στους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» (όπως τους αποκαλεί ο «χώρος» τους…), με ονοματεπώνυμο και πολλές φωτογραφίες, «ανφάς και προφίλ»! Ιδού το κάρφωμα:
«Η δυσάρεστη στιγμή που το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε έναν ΜΑΤατζή και έναν χρυσαυγίτη.
Μιας και η ΕΛΑΣ φαίνεται να δυσκολεύεται, σας παρουσιάζουμε εμείς τον φέρελπι νέο που έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον άντρα των ΜΑΤ έξω από το εφετείο. Είναι ο…».
Πρόκειται για ένα νέο «φρούτο» που ευδοκιμεί τελευταίως στην (κατεχόμενη, να μην το ξεχνάμε αυτό…) χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, τη διαβόητη ομάδα jailgoldendawn (στα αμερικάνικα, για ευνόητους λόγους…), που πάει να πει «φυλακίστε την Χρυσή Αυγή» και είναι συνιστώσα της αμερικανοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA!
Που όπως δείχνουν τα γεγονότα, έχει (ανεπισήμως βεβαίως) «προσληφθεί» ως… βοηθητική στην κρατική καταστολή κατά της Χρυσής Αυγής. Με εντολή Σαμαρά βεβαίως-βεβαίως…

http://ethnikismos.net


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]