Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τι κρύβουν οι έρευνες της Τουρκίας για το F-16 στη Χίο; Ολοκληρώνονται εν μέσω μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο !!




Οι έρευνες των Τούρκων για την ανεύρεση και την ανάσυρση της σορού του Ναίλ Ερντογάν και του F-16 που έπεσε το 1996 νότια της Χίου ολοκληρώνονται σήμερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς τα σκάφη του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι. Σύμφωνα με το CNNTurk «οι δραστηριότητες διάσωσης που είχαν γίνει πριν 18 χρόνια, δεν έδωσαν αποτέλεσμα, επειδή δεν ήταν επαρκείς οι τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής εκείνης, γι’ αυτό και οι αρχές δεν κατόρθωσαν να φθάσουν στα συντρίμμια του αεροσκάφους και στην σορό του πιλότου».
Πιθανότατα το ίδιο συνέβη και τώρα παρά το γεγονός ότι οι τεχνολογικές δυνατότητες ήταν καλύτερες. Μήπως οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Τούρκου πιλότου και του F-16 ήταν προσχηματικές και στόχευσαν αφενός σε λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και αφετέρου σε ένα βήμα εγκαινίασης ενός νέου τρόπου αμφισβήτησης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας;
Αυτό μένει να διαφανεί στη συνέχεια. Το δεδομένο είναι πάντως πώς όσο διήρκεσαν οι έρευνες νότια της Χίου οι Τούρκοι ξεσάλωσαν στο Αιγαίο με δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από μαχητικά και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και σκληρές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά που τη Μεγάλη Εβδομάδα κατέληξαν και σε εμπλοκές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]