Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νικόλ Μπενέκη: Θα νικήσουμε, γιατί το δίκιο πάντα κερδίζει το άδικο !!



Παρακολουθώ τόσους μήνες όλες τις κινήσεις του βρώμικου και διεφθαρμένου συστήματος και των πληρωμένων ΜΜΕ εναντίον του κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Του μοναδικού τίμιου κινήματος, ενός πολιτικού φορέα που είναι ο μόνος που νοιάζεται για τον λαό του και το έχει αποδείξει περίτρανα.

Είδαμε  και νιώσαμε τρομερά πράγματα που κανείς δεν πίστευε ότι θα δούμε. Τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τους βουλευτές μας, Γιάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο, καθώς και μέλη και στελέχη του κινήματος, ανάμεσα και τρείς γυναίκες μία εκ των οποίων και εγώ. Είδαμε την περιφορά μας μπροστά από μία παρέλαση  δημοσιογράφων στην ΓΑΔΑ και στην Ευελπίδων, σαν να ήμαστε κινούμενο θέαμα. Με χειροπέδες.
Ακούσαμε τις κατηγορίες χωρίς ποινικά στοιχεία για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που αποδίδονται σε ανθρώπους, απλούς, τίμιους, οικογενειάρχες, εργατικούς που νοιάζονται για τον διπλανό τους. Λεηλατήθηκαν τα σπίτια μας από την υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής ξανά και ξανά και συνεχώς ήμαστε υπό συνεχή παρακολούθηση.
Μετά ακολούθησαν οι προφυλακίσεις των Γεωργίου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς και άλλων μελών του κινήματος. Έπεσε πολύ λάσπη γενικά, για τον Αρχηγό μας, ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης, απεριόριστη και χωρίς ίχνος ντροπής λάσπη για τον συναγωνιστή Γιάννη Λαγό, για μαστροπεία, παιδεραστία, οπλοκατοχή, ως εντολέα για φόνο και δεν θυμάμαι πόσα άλλα, την ίδια στιγμή που ΟΛΟΙ οι παιδόφιλοι, οι δολοφόνοι και τρομοκράτες είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, τον συναγωνιστή Παππά για αρχαιοκαπηλία την ίδια στιγμή που έχουν ξεπουλήσει όχι μόνο τα αρχαία μας αλλά την χώρα ολόκληρη αυτοί οι διεφθαρμένοι.
Μας κατηγόρησαν και για κατοχή ναρκωτικών. Ποιοι; Αυτοί που φροντίζουν όλοι οι έμποροι ναρκωτικών να είναι ελεύθεροι στις γειτονιές της Αθήνα πουλώντας τον θάνατο σε ελληνόπουλα με την ανοχή της αστυνομίας.
Επίσης, δεν έλειψαν οι προσβολές και η λάσπη για το όνομα μου και την καταγωγή μου. Κάποιος ψευδομάρτυρας κατέθεσε ότι κατάγομαι από την Αλβανία και όλα τα ΜΜΕ και οι ιστοσελίδες έσπευσαν να το ανακυκλώσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δεν θα ανεχτώ να ξαναειπωθεί ανάλογη συκοφαντία για το όνομα και την καταγωγή μου από κανέναν.
Είμαι γέννημα θρέμμα από την ξακουστή Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Καρδίτσα και προκαλώ όποιον έχει αμφιβολία να ψάξει και να δει τα χαρτιά μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την καταγωγή κανενός, πόσο μάλλον κανένας ψευδομάρτυρας και κανένα κανάλι.
Η Νέμεσις θα έρθει, από την οποία κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει. Ειδικά εκείνοι που είναι μοχθηροί, άδικοι και πουλημένοι ΠΟΤΕ δεν γλυτώνουν. Κάθομαι, Κάνω ότι είναι να κάνω, αλλά κυρίως παρακολουθώ τους πάντες και τα πάντα. Πολιτικούς, ψευδομάρτυρες, δικαστές, δημοσιογράφους και μπορώ να πω ότι μου προσφέρουν απέραντο γέλιο με τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους.
Παρακολουθώ όμως και τον απλό κόσμο, τον απλό λαό που είναι με το μέρος μας, με το μέρος της Χρυσής Αυγής. Το σύστημα φλέγεται ολόκληρο, χάνει έδαφος, τρέμει την άνοδο του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Και καλά κάνουν για τι θα τους αφανίσουμε ολοκληρωτικά. Δεν τους σώζει τίποτα.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Η πρώτη απάντηση  θα έρθει τον Μάιο μέσω των εκλογών, και η άλλη απάντηση θα έρθει στον χρόνο που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει  και με τα μέσα που αρμόζουν στον καθέναν.
Θα νικήσουμε, γιατί το δίκιο πάντα κερδίζει το άδικο, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Νικόλ Μπενέκη
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]