Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Καμιά αναφορά στην Ελληνική Μειονότητα απο τον…»Βαρύμαγκα της Βουλής» !!


Ακραίοι όσοι διαμαρτύρονται για τα εγκλήματα των Αλβανών …Σύμφωνα με τον Μειμαράκη ,μωρέ στροφή  που πήρες Βαγγέλα ξεπέρασες και τον Βενιζέλο !
Οι Αλβανοί πολιτικοί εξίσωσαν την διεθνώς αναγνωρισμένη Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας με τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η πολιτειακή, πολιτική και κοινοβουλευτική ηγεσία της Αλβανίας, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στα Τίρανα, προσκεκλημένος του ομολόγου του.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στις συνομιλίες που είχε με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Αλβανίας αναφέρθηκε στο άριστο κλίμα που κυριαρχεί στις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από πολλά χρόνια η επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής έρχεται να επιβεβαιώσει το άριστο κλίμα στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών αλλά και ιδιαίτερα στις σχέσεις μεταξύ των δύο κοινοβουλίων, των απευθείας εκπροσώπων του λαού».
Ο κ. Μεϊμαράκης έστειλε το μήνυμα πως «Ελλάδα και Αλβανία μπορούμε να προχωρήσουμε ως στρατηγικής σημασίας εταίροι, να επιλύσουμε προβλήματα για το καλό των πολιτών μας αλλά και να εγγυηθούμε την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή». «Θέλω να σας διαβεβαιώσω», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, «ότι η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα συνεργάζεται με ειλικρίνεια με τους Αλβανούς πολίτες που ζουν στη χώρα μας και εάν ακούγονται κάποιες διαφορετικές, ακραίες φωνές, αυτές δεν απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου».

http://veteranos.gr 



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]