Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συνταγματολόγος Η.Νικολακόπουλος: "Ο Α.Π. δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΑ στις εκλογές" !!




Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Νικολόπουλος ο οποίος "κατηγορήθηκε" από το ΠΑΣΟΚ ως ο «συνταγματολόγος της Χρυσής Αυγής» δείχνει ότι είναι πολύ σοβαρός επιστήμονας (και αν κρίνουμε ότι έβαλε στην θέση του και τον απίστευτο Χριστόπουλο επίσης του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για "τουρκική μειονοτητα" και "Τούρκους στην Θράκη" φαίνεται καλός πατριώτης) και σε νέα του καθαρά επιστημονική παρέμβαση τόνισε ότι ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

"Ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές" σε συνέντευξή τού στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιόητά του ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσης της  διαμαρτυρόμενος για την θέση του κόμματος στο μειονοτικό (όπως είχε εκφραστεί με τον Χριστόπουλο στην περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν).
Ο κ. Νικολόπουλος είχε επικρίνει σφοδρά και τις δηλώσεις και τις θέσεις του «τουρκόφιλου» καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, επίσης υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα μειονοτικά θέματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]