Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εγκεφαλικά στο καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή με 30% - Πλήρης η κατάρρευση της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά !!



Μαύρα τα μαντάτα για το Μέγαρο Μαξίμου από την μόνη δημοσκόπηση που παραδοσιακά πλησιάζει, όσο κανείς άλλος, τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία σημειωτέον είναι η μόνη που δεν παρουσιάζει τεράστιο ποσοστό «αναποφάσιστων» για να κρύβει τους ψήφους της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές με 29%, έναντι 21% του δεύτερου και καταϊδρωμένου ΣΥΡΙΖΑ.
Σε περίπτωση που υπάρξουν Εθνικές Εκλογές, επί των εγκύρων, τα πράγματα είναι όμοια αφού η Χρυσή Αυγή πλησιάζει την αυτοδυναμία με 30,6%, δεύτερος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,4% και τρίτη έρχεται η ΝΔ με 11,2%, ενώ το "Ποτάμι" που διαφημίζουν όλοι βρίσκεται πίσω ακόμα και από τη ΝΔ!
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Το ποσοστό συσπείρωσης της δείχνει ότι ουδείς πλέον δεν έχει μείνει στο γαλάζιο μαντρί, αφού οι Έλληνες πατριώτες που ψήφιζαν μέχρι πρότινος τη ΝΔ, συρρέουν πλέον στην Χρυσή Αυγή, σε ποσοστό 36,8%, ποσοστό μεγαλύτερο από την συσπείρωση της ΝΔ.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρά την προφυλάκιση του και την συνεχή λάσπη που δέχεται από το σύνολο των καθεστωτικών μέσων, βρίσκεται στο 15,1% στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Από την άλλη μεριά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν ο καθένας και από ένα συστημικό μέσο να τον «λιβανίζουν» και να τον εκθειάζουν, συντόμως θα βρίσκονται κάτω από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Στο ερώτημα για τον Δήμο Αθηναίων, όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος γύρος, αφού δήμαρχος θα είναι ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει 46,3%. Δεύτερος με 30 μονάδες διαφορά έρχεται ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ βρίσκονται αμφότεροι κάτω από το 6%, όντας σύμφωνο με την εικόνα της Αθηναϊκής Κοινωνίας.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]