Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ»

Την ίδια ώρα που είναι υπό συζήτηση νομοσχέδιο που προβλέπει την απέλαση όσων λαθρό καταγγέλλουν «ρατσιστική επίθεση» εις βάρος τους από τις αρχές, αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν κατηγορηθεί ψευδώς από πέντε ασιάτες λαθρομετανάστες –καλά δασκαλεμένους από «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»- ότι τους είχαν χτυπήσει και ληστέψει...
Πιο συγκεκριμένα, οι λαθρό υποστήριξαν ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί τη νύχτα της 1ης Αυγούστου του 2011, τους χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ άρπαξαν συνολικά 80 ευρώ από τα πορτοφόλια δύο εξ αυτών.

Οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι «οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων ότι ξυλοκοπήθηκαν ή ότι έπεσαν θύματα κλοπής έγιναν προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ειδικό νομικό καθεστώς προστασίας - μη έκδοση από την χώρα – για όσους αλλοδαπούς προχωρούν σε τέτοιου είδους αναφορές».

Αφελής απορία: γιατί άραγε το υπό ψήφιση νομοσχέδιο δεν προβλέπει και την απέλαση όσων λαθρό κάνουν γενικώς ψευδείς καταγγελίες για «ρατσιστικές επιθέσεις» και κατά άλλων, κι όχι μόνο των αρχών.
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]