Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Oι προσταγές της αλάνθαστης Φύσης δεν ανατρέπονται ούτε με αστικές διατάξεις, ούτε με ανθρώπινους νόμους...!!




Πράγματι! Οπως λέει κι η φωτογραφία, ο φασισμός του να θες να επιβάλεις τις απόψεις σου σε όλους θεραπεύεται με το διάβασμα και με την κατάκτηση πνεύματος. Η κατάκτηση πνεύματος σου δίνει την ωριμότητα να δέχεσαι επικοδομητικά και την αντίθετη άποψη!!


 Κι ο ρατσισμός θεραπεύεται με ταξίδια διότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσεις πως κάθε ράτσα, κάθε Φυλή, έχει τις ιδιαιτερότητές της και δικαιούται να ζει ελεύθερη στον τόπο της με κανόνες, ήθη και συνήθειες που εκείνη αποφασίζει. Κι οφείλουμε στα πλαίσια του πανανθρωπισμού να τους βοηθάμε να εξελιχθούν εκεί που είναι αδύναμοι ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ, χωρίς να τους επιβαλλόμαστε, χωρίς να τους εκμεταλευόμαστε, χωρίς να τους αλλοιώνουμε. Χωρίς να αλλοιωνόμαστε κι εμείς!.. 
 Ο ρατσισμός θεραπεύεται με ταξίδια γιατί είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να κατανοήσεις πως ο λευκός με τον μαύρο, ο κίτρινος με τον ερυθρόδερμο έχουν το ίδιο δικαίωμα στην ζωή, δεν είναι όμως το ίδιο και διαφέρουν όσο διαφέρει το λευκό από το μαύρο και το κίτρινο από το κόκκινο! Οπως δεν είναι το ίδιο δυνατο το λιοντάρι και το ελάφι κι όπως δεν είναι το ίδιο όμορφο, το ίδιο έξυπνο ή το ίδιο γρήγορο κανένα ζώο με οποιοδήποτε άλλο! Πάντα κάποιο υπερέχει σε κάτι! Ετσι κι η κάθε Φυλή δεν έχει να παρουσιάσει τα ίδια πολιτισμικά επιτεύγματα με την κάθε άλλη! Κάθε Φυλή δεν έχει να παρουσιάσει τα ίδια δυναμικά επιτεύγματα και την ίδια δημιουργία Αυτοκρατοριών.
 Ο καθένας φτιάχτηκε με συγκεκριμένα προσόντα και μειονεκτήματα τα οποία οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, να κατανοούμε και να σεβόμαστε... Τις διαφορές και την ανισότητα σε κάθε τι τις όρισε η ίδια η Θεία Φύση προς χάρη της πιο μαγικής λέξης μετά τη λέξη ζωή! Της Αρμονίας! Και οι προσταγές της αλάνθαστης Φύσης δεν ανατρέπονται ούτε με αστικές διατάξεις, ούτε με ανθρώπινους νόμους κι επιθυμίες..

Αλεκος

ELNEWS - HELLENICPRIDE 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]