Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ» ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Δικάζεται σήμερα μέλος των «Ταγμάτων Εφόδου» του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, κατηγορούμενος για απρόκλητη, ύπουλη και άνανδρη επίθεση που πραγματοποίησε –μαζί με άλλους ομοίους του- κατά χρυσαυγιτών, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2012...
Το κείμενο αυτό γράφεται νωρίς το πρωί και δεν ξέρουμε την έκβαση της δίκης (πιθανολογούμε ότι ο κατηγορούμενος συριζαίος θα επιδιώξει να πάρει αναβολή…), αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (που κατά τον Μάκη Βορίδη –στην εκπομπή του Χατζηνικολάου της Δευτέρας- δεν δέρνουν τα μέλη του, ούτε μαχαιρώνουν, ούτε κρατάνε… ροπαλάκια – εν αντιθέσει με τους χρυσαυγίτες…) υιοθετεί τον τραμπούκο και κάνει κάλεσμα για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» από την επίσημη ιστοσελίδα του, υποστηρίζοντας ότι το σύστημα δε μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά από μόνο του τους «φασίστες», αλλά οφείλει να απευθύνεται στους αναρχοκομμουνιστές, που έχουν «μαχητικά αντανακλαστικά στο δρόμο»:

«Δικάζεται αντιφασίστας στο Βόλο την Παρασκευή

Την Παρασκευή 28/2 αντιφασίστας σύντροφος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση για βιαιοπραγία κατά μελών της Χρυσής Αυγής που υπέβαλε εναντίον του, καταρχάς η Αστυνομία και στη συνέχεια και οι ίδιοι οι φασίστες…

Έχουμε δημόσια και επανειλημμένα εκφράσει την άποψη ότι το αστικό σύστημα ούτε πραγματικά θέλει, ούτε ολοκληρωμένα μπορεί να αντιμετωπίσει τη φασιστική απειλή. Μόνο ένα πλατύ, μαχητικό και αποφασισμένο αντιφασιστικό κίνημα, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του, μπορεί να διαλύσει τους νεοναζί. Εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την άποψη ότι για να μπορέσει το αντιφασιστικό κίνημα να αποδειχθεί αποτελεσματικό, αφενός μεν απαιτούνται σταθερά μαχητικά αντανακλαστικά στο δρόμο, αφετέρου δε επιβάλλεται ο μεγαλύτερος δυνατός συντονισμός όλων των πολιτικών ρευμάτων της Αριστεράς και του α/α χώρου.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο διωκόμενο αντιφασίστα σύντροφο και καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου το πρωί της Παρασκευής».

(ΥΓ): Φυσικά, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» δε βλέπει, δεν ακούει και δε διαβάζει τέτοιες ανακοινώσεις – προτροπή σε βία και τρομοκρατία κατά των εθνικιστών. Βλέπετε, αυτή η βία και η τρομοκρατία είναι… καλή, εφόσον ασκείται κατά του κοινού εχθρού και για το συμφέρον του συστήματος!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]