Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ – Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ (ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ)

Οι εκλογές πλησιάζουν επικίνδυνα, κι αυτό δεν το λένε τα σενάρια, αλλά η απλή λογική και η πραγματικότητα. Έτσι, ο συνήθως… σφιχτός σε εξαγγελίες φον Αντωνάκης, ανακοίνωσε χθες μια μεγάλη δέσμη μέτρων για ανέργους και αγρότες...
Πιο συγκεκριμένα, υποσχέθηκε ότι θα βρει δουλειά σε 440.000 (!!!) ανέργους, εξήγγειλε κίνητρα σε νέους αγρότες (χωρίς βεβαίως να διευκρινίσει τι είδους κίνητρα θα είναι αυτά…), νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τους… μισούς από τους σημερινούς άνεργους – αγρότες, παράταση κατά ένα έτος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ανέργων με 50 ένσημα αντί 100 που χρειάζονται σήμερα, συνταξιοδότηση αγροτών από τον ΟΓΑ στα 62 έτη, ΕΚΑΣ σε αναπήρους σε ποσοστό πάνω από 80%, χτύπημα της γραφειοκρατίας, ποτάμια, γιοφύρια, σχολεία (όχι, παιδία δεν υποσχέθηκε ότι θα τους κάνει…), κι όλα τα καλά του… Αβραάμ και του Ισαάκ.
Βέβαια, όλα αυτά δε θα γίνουν αύριο το πρωί, αλλά… σταδιακά. Μέχρι το καλοκαίρι (δηλαδή μετά τον Μάιο και την απομάκρυνση από την κάλπη…), θα έχει γίνει το 50% και το υπόλοιπο τμήμα των… φιλολαϊκών μέτρων θα λειτουργήσει πλήρως από τα μέσα του… 2015. Και τότε, που δε θα έχει γίνει τίποτα απ’ όλα τα παραπάνω, ας ψάξουν οι τυχόν εξαπατηθέντες να βρουν τον φον Αντωνάκη, να του ζητήσουν το λόγο γιατί δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε. Κι άμα τον βρουν, ας μας γράψουν γράμμα!
ethnikismos.net/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]