Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Φαρμακονήσι: Κόντρα στο Λιμενικό για το «συγνώμη» του αρχηγού

«Έκπληξη, απορία και προβληματισμό» εκφράζουν οι αξιωματικοί του σώματος για τις αναφορές του Αντιναύαρχου Μπαντιά στην «κατάσταση» και ζητούν διευκρινίσεις.
Προστριβές στο εσωτερικό του Λιμενικού φαίνεται ότι προκάλεσε η συγνώμη που διατύπωσε ο αρχηγός του σώματος, Δημήτρης Μπαντιάς, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για την υπόθεση της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι...
 Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ) εκφράζει «έκπληξη, απορία και προβληματισμό» για τις αναφορές του κ. Μπαντιά.
Και εξηγούν στην ανακοίνωσή τους:

«- Έκπληξη γιατί είδαμε τον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να ζητάει συγνώμη από τον Υπουργό και την Κυβέρνηση για την «κατάσταση» που, όπως δήλωσε, το Λιμενικό Σώμα τους έφερε.
- Απορία γιατί δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η «κατάσταση» στην οποία αναφέρεστε.
- Προβληματισμό για την σκοπιμότητα αυτής της δήλωσης».
Ο αντιναύαρχος Μπαντιάς είχε αναφέρει στη συνεδρίαση της Βουλής: «Ζητώ συγνώμη απ' όλους. Από τους συγγενείς των θυμάτων και από όλους τους Έλληνες, που τους φέραμε σε αυτή την κατάσταση», αναφερόμενος προφανώς στις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα.
Ζητούν, μάλιστα, διευκρινήσεις για «τους λόγους της συγγνώμης "μας"» σημειώνοντας ότι «θα αντιλαμβανόμασταν την ανάγκη του Αρχηγού να εκφράσει την οδύνη του συνόλου των στελεχών για την απώλεια συνανθρώπων μας και την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων».
Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος τη ΠΕΑΛΣ, Δημήτρης Σαϊτάκης, και ο γενικός γραμματέας, Σπυρίδων Πασσάκος.
protothema.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]