Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τι συμβαίνει επιτέλους στην Καβάλα;


Αναρχικοί, καταλήψεις, επιθέσεις κατά πατριωτών (στελεχών της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών) και τραυματισμοί, δικηγόροι προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι σπεύδουν να συνδράμουν συλληφθέντες αριστεριστές που χρεώνονται κακουργήματα, ένας δήμαρχος που δεν λέει στο κοινό τι γίνεται με την κατάληψη στην Βύρωνος 3 (απ όπου ξεπήδησαν κάτι «φυντάνια» της τρομοκρατίας), σούρτα φέρτα Τούρκων στην πόλη...
συνεχείς βεβηλώσεις του εθνικού μας συμβόλου από αναρχικούς και αλλοδαπούς (συνελήφθη γι αυτό το λόγο ένας ανήλικος Αλβανός που έκαψε την ελληνική σημαία στο 5ο Γυμνάσιο και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία), προβοκάτσιες και βάλτε...



Ναι, κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην πόλη της Μακεδονίας μας. Ναι, οι κάτοικοι εκεί βιώνουν απίθανες καταστάσεις. Ευτυχώς, οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Πρώτη προτεραιότητα είναι η απομάκρυνση του νυν δημάρχου, Σιμιτζή. Απέτυχε οικτρά, λένε οι κάτοικοι που επικοινώνησαν μαζί μας. Είναι θυμωμένοι και περιμένουν πως και πως την κάλπη...

ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ναι, πολλά έχουν αλλάξει στην Καβάλα, προς το χειρότερο όμως, όπως μας καταγγέλλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Όπως και αλλού, βλέπουν ενεχυροδανειστήρια, η παρουσία των οποίων προκαλεί το κοινό αίσθημα, εθνομηδενισμό, ορμητήρια εγκληματιών σε δημοτικά κτήρια και ΤΕΙ, αδράνεια στην εφαρμογή των νόμων, αριστερισμό και άλλα παρακμιακά φαινόμενα…

Μόνη ελπίδα ο νέος και κεφάτος για δουλειά εισαγγελέας που έφτασε στην πόλη. Μια πόλη, που βλέπει να παίζονται στην πλάτη της περίεργα παιχνίδια, παιχνίδια που απειλούν την ειρήνη και την κοινωνική συνοχή και στόχο έχουν τον θρησκευτικό και εθνικό της αποχρωματισμό. Παιχνίδια που στόχο έχουν να τρομάξουν τον κόσμο, να τον κάνουν να λουφάξει, ώστε να καταστεί η πόλη ελευθεριακό κολαστήριο. Οι «ύαινες» του Σόρος, αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους την Καβάλα. Και αυτή τη φορά η πόλη έμαθε έντρομη για απόπειρες ανθρωποκτονίας εκ μέρους αριστεριστών.

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Αυτή τη φορά η τρομοκρατία δεν πέρασε και έγιναν συλλήψεις. Όπως όλα δείχνουν, δε, το κατηγορητήριο θα είναι βαρύτατο. Καιρός ήταν. Κι ενώ παρασκηνιακά κάποιοι παρακαλάνε για να πέσουν στα μαλακά οι αναρχικοί, οι τελευταίοι παριστάνουν τους «ατρόμητους» και συνεχίζουν τις προκλήσεις τους.

Κι ενώ ζητούν να αποσυρθούν οι μηνύσεις, την ίδια ώρα στις ανακοινώσεις τους για «Πατριωτική Κίνηση Παρακρατικών Ρουφιάνων Καβάλας». Με λίγα λόγια, χτύπησαν κόσμο και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο πολίτες, συνεχίζουν κατόπιν να βρίζουν δημόσια τα θύματά τους και παράλληλα τους ζητούν να… δώσουν τόπο στην οργή και να αποσύρουν τις μηνύσεις! Φυσικά, στις ανακοινώσεις τους αποκρύπτουν τους τραυματισμούς που προκάλεσαν.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Φοβούνται οι αναρχικοί ότι το κουβάρι θα ξετυλιχθεί και το κύκλωμά τους στην Καβάλα, θα αποκαλυφθεί, όπως θα αποκαλυφθεί και η σχέση τους με σωρεία παράνομων πράξεων που έχουν τελεστεί στο παρελθόν στην πόλη, αλλά και τα πάρε δώσε με κάποιους «παράγοντες» της πόλης που τους παρέχουν πολιτική κάλυψη ή κάνουν ότι δεν βλέπουν την κατάληψη ενός δημόσιου κτηρίου, το οποίο πρέπει να αποδοθεί στο λαό. Και καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 31/1 11 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας «για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους 2 συντρόφους από το Αυτόνομο Στέκι Καβάλας που περνάνε από ανακριτή αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες (κουκουλονόμος κ.α.) μετά από μηνύσεις μελών της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας». Οι αναρχικοί αυτή τη φορά «ζορίζονται».

Έρχονται φυλακίσεις και δικαστικές θύελλες, μιας και οι κουκούλες έπεσαν. Και φάνηκαν τα πρόσωπά τους, φάνηκαν τα πρόσωπα όσων αναρχικών & αριστεριστών έστειλαν στο νοσοκομείο δύο συμπολίτες τους, διότι έτσι προτάσσει η απάνθρωπη, μηδενιστική και αποκρουστική ιδεολογία τους. Η τοπική κοινωνία πλέον γνωρίζει.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Παρασκευή λοιπόν απολογούνται οι δράστες της επίθεσης (ο δεύτερος παραδόθηκε την Δευτέρα το απόγευμα) και όλα δείχνουν ότι οι μέρες της κατάληψης των αναρχικών & αριστεριστών στη Βύρωνος 3 (λειτουργεί και ως νυχτερινό κέντρο και συγκεκριμένα ως μπαρ κάθε Παρασκευή), όπου επωάζεται το αυγό του φιδιού, τελειώνουν. Έχουν το θράσος και μιλούν για «βαρβαρότητα», αυτοί που χτυπούν όποιον δεν τους αρέσει, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Η διαστροφή των εννοιών, ήταν ανέκαθεν ένα από τα όπλα της αριστεράς. Η κοινωνία της Καβάλας είναι έξαλλη πάντως με το γεγονός της αδράνειας που παρατηρείται εδώ και χρόνια έναντι του ορμητηρίου των κακοποιών. Μια αδράνεια που πρέπει να λάβει τέλος.

Νίκος Χιδίρογλου
www.elora.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]